fbpx

Hjerterom & SuperSelma

Hei alle!

Vi er i full gang med desember. Desember er en måned mange koser seg og gleder seg til, men det er viktig å huske på de som ikke gleder seg til jul også! Bli med meg på en raus desember og ta kontakt med meg for å følge min desember hvor jeg fokuserer på hvor viktig det er å gi og ikke bare få, glede andre og være rause!

I dag har jeg vært i et fantastisk koselig møte med Hjerterom og SuperSelma. Hjerterom er en veldedighetsorganisasjon hvor rusmisbrukere og barn er i fokus. Jeg dro med Alex fra Hjerterom til lokalene til SuperSelma i Asker. Der møtte vi Tommy, som er pappaen til Selma som virker som en helt utrolig hyggelig og sterk person og pappa! Vi fikk også møte Marianne som er en utrolig hyggelig dame. SuperSelma er en støtteorganisasjon som støtter kreftrammede barn.

Selma var 3 år da hun fikk leukemi. Da foreldrene fikk sjokkbeskjeden følte de at verden sto helt stille, de bestemte seg for å være sterke og det var slik SuperSelma-prosjektet startet, det handlet om å gi lysglimt til lille Selma på 3 år gjennom hele behandlingsperioden. Dette bidro til at Selma ble sterkere og kjempet hardt. Selma ble til slutt frist, heldigvis. Og nå var målet om å hjelpe andre barn over hele landet og gi andre lysglimt gjennom en tøff behandlings periode. Nå er det snart jul og de holder på med et prosjekt hvor de fokuserer på å gi lysglimt til barn frem mot jul! For å symbolisere kjærligheten og takknemligheten, henger de på et hjerte for hvert bidrag nå frem mot jul. Jeg og Alex hengte opp et hjerte hver. Det de gjør er helt utrolig og gjør en stor forskjell. 

Om du også ønsker å støtte SuperSelma kan du vippse til 77762!

Ønsker du å støtte Hjerterom kan du vippse til 510946!

Husk at alle bidrag gjør en stor forskjell!

En kjempeklem fra Christina

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

 

Lærling i hjemmetjenesten!
Hvorfor Miss Norway?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på