fbpx

GÅ FOR MS 2020

Hei alle sammen! 

På lørdag den 29. August er det klart for den nasjonale MS dagen i Norge, dette skal markeres med blant annet arrangementet «Gå for MS». Dette er et arrangement i regi av MS-Forbundet i samarbeid med Merck. «Gå for MS» er et landsdekkene arrangement som skal sette søkelys på MS, bryte ned fordommer, øke kunnskapen i befolkningen, samt motivere til lavterskel fysisk aktivitet.
Denne dagen oppfordrer derfor MS-Forbundet alle som kan til å gå, rulle eller trille for MS. All aktivitet teller! 


Hvordan kan du delta? 

Alle som ønsker kan delta hvor som helst i landet, og det handler altså om å gå, eller holde seg i aktivitet, så mye man kan den dagen.
All gange/aktivitet skal registreres ved hjelp av appen «Gå10», en gratis app fra Helsedirektoratet (eller en annen app som registerer aktivitet etter ditt ønske). Når man er ferdig med å gå for dagen, tar man en screenshot/skjermdump av aktiviteten i appen, og poster det på arrangementet sin Facebook side (Trykk her for å komme dit) eller sender det på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Skjermdumpen blir så dokumentasjon på hvor mye man har gått denne dagen, og MS-forbundet vil samle inn alle dataene og registere det. For hvert tiende minutt med aktivitet du gjør denne dagen, vil MS-forbundet gi en viss sum med penger som fordeles på de ulike lokallagene for MS i Norge.
Lokallagene til MS-Forbundet i Norge er en fantastisk mulighet for de som lever med MS og deres pårørende, til å møte andre, delta på aktiviteter, føle seg mindre alene, og det er med på å gjøre livet for mange med MS litt lettere!


Vi skal oppleve viktigheten av fysisk aktivitet og felleskapet av at vi er mange som er aktive både med og for MS! Så bli med du også, ta med deg venner og familie, og vær med på å gå for en utrolig viktig og god sak! Vær med på å gjøre en forskjell!


For å lese mer om arrangementet gå til deres Facebook-side, eller til MS.no. Jeg gleder meg masse til en full dag med aktivitet på lørdag, og håper virkelig så mange som mulig ønsker å bli med! Dette blir kjempegøy! 

Bilder: MS.no/"Gå for MS" på Facebook
__________________________
Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Da kan du stemme på meg nå! Hver eneste stemmer teller og jeg setter enormt stor pris på all hjelp! 
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

En liten oppdatering fra meg
Vi har fått kattunger
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på