fbpx

Enda en Youtubevideo sammen med Steadycatch!

Foto: Steadycatch

Tidligere i år ble introduksjonsvideoen min lagt ut på Youtube og bloggen i samarbeid med Steadycatch! Sammen fikk vi til å lage en super video som har gjort et stort inntrykk hos seerne, og som har fått meget gode og flotte tilbakemeldinger! Dessverre var det ikke mulig å ta med alle shots og b-rollklippene i introduksjonsvideoen, og det syntes både Jan Kenneth (Steadycatch) og jeg var litt synd! Vi kom derfor frem til denne konklusjonen: VI LEGGER UT EN VIDEO TIL! :)

 

Videoen ligger ute på Youtube, og det er nå mulig å se den! Om du ikke har sett introduksjonsvideoen min enda, og ønsker å bli bedre kjent med meg, så finner du den nederst i blogginnlegget!


Jeg håper dere liker den nye videoen som gir dere muligheten til å bli enda bedre kjent med meg, og jeg ønsker å takke Jan Kenneth hos Steadycatch for 2 helt fantastiske videoer, og et godt samarbeid! Samarbeidet har bidratt til at jeg har vokst både personlig og profesjonelt sett, og jeg har lært mye om video!

 

Ha en fin dag videre<3

 

NY VIDEO

 

INTRODUKSJONSVIDEO

 

https://steadycatch.no

Produktiv dag!
En photoshoot i Norges vakre natur!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på