fbpx

Hvorfor er noen som har størrelse 36 penere eller bedre enn noen som har størrelse 42?

Foto: Fotostorie/Taran Gjøystdal

Hvorfor er det slik at det er så viktig for oss hva slags kroppsfasong eller klesstørrelse vi har?  Hvem er det som forteller oss hva som er rett eller galt? Hvorfor er noen som har størrelse 36 penere eller bedre enn noen som har størrelse 42?  

Disse spørsmålene tenker jeg ofte på, fordi det er så urettferdig. Det er ikke slik at noen er bedre eller penere bare fordi han eller hun har den kroppsformen som fremstilles som «perfekt» i dagens samfunn. Vi er alle mennesker, vi har alle en kropp som vi må være stolte av, og ikke minst være takknemlige for det kroppen vår gjør for oss!

Kanskje du lurer på hvorfor jeg bryr meg så mye om kroppspositivitet? Det er fordi det er altfor mye kroppspress ute i verdenen, og jeg tror at når du føler deg trygg i kroppen din så vil du føle deg så mye bedre enn når du sammenligner deg selv med en kropp som er urealistisk. 

Tusen takk Miss Norway, for at alle er velkommen til å delta i konkurransen, uansett kroppsfasong og klesstørrelse ❤️

EVERY BODY IS BEAUTIFUL

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

La oss spre kjærlighet og glede
Utenlandske fans og journalister viser stor intres...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på