fbpx

 

Velkommen til min blogg! 


Mitt navn er Romée Dahlen,

jeg er 18 år og bor på Bjørkelangen.

Jeg ble akkurat ferdig på videregående skole hvor jeg hadde valgt retningslinjen realfag, nemlig fordi jeg ser utfordringer fremfor begrensninger!

Jeg har sterke resonnerende evner, i tillegg til utmerkede evner når det kommer til problemløsning,...

 

Velkommen til min blogg! 


Mitt navn er Romée Dahlen,

jeg er 18 år og bor på Bjørkelangen.

Jeg ble akkurat ferdig på videregående skole hvor jeg hadde valgt retningslinjen realfag, nemlig fordi jeg ser utfordringer fremfor begrensninger!

Jeg har sterke resonnerende evner, i tillegg til utmerkede evner når det kommer til problemløsning, læring og oppmerksomhet.

Jeg har en indre motivasjon som kommer fra trangen til å utfordre meg selv, og Miss Norway er uten tvil en fantastisk mulighet for dette!

Som nevnt over har jeg gode evner til oppmerksomhet, og klarer å samle oppmerksomheten om noe gjennom en viljeshandling, nemlig det å ville konsentrere meg på en bestemt sak, min hjertesak ♥

Vi alle svever mot et idealbilde om hvordan livet vårt skal være, hvordan vi skal leve, hvordan vi skal være oss selv osv, og jeg har lyst til å fargelegge utenfor linjene! Min hjertesak er derfor at det er på tide å endre det "perfekte bildet" til det virkelige bildet, slik at vi alle blir mye lykkeligere og blir vår egen bestevenn!

Så glem nå det perfekte bildet, vær deg selv, for du er deg, og dermed er du bra nok!

Nei!

Du er helt FANTASTISK! 

Jeg gleder meg til å ta dere med på min vei! ♥


Ønsker du å samarbeide med meg? Det er mulig! Ikke nøl med å ta kontakt:

romeedahlen@gmail.com

Instagram

Facebook

More

Siste fotoshoot før finalen!

Foto: Ina Stenvig

Hei alle sammen! Nå er det bare noen få minutter igjen til avstemmingen stenger, og noen få timer igjen til finaledagen!

Gjennom konkurransen har jeg vært på mange fotoshoots, og blitt spurt av mange forskjellige fotografer og ulike oppdragsgivere! Jeg elsker å stå foran kamera, og det har vært utrolig gøy å være med på så mange fotoshoots!


I dag, dagen før finalen, har jeg vært på min siste fotoshoot! Jeg har vært så heldig som har fått samarbeidet med Handmadedresses og fotograf Ina Stenvig på denne fotoshooten. Bildene ble tatt på operahuset i Oslo, og vi har vært veldig heldige med været i dag. Ina er en utrolig flink fotograf som leverte noen av bildene til meg på under én time <3 Jeg utrolig fornøyd med resultatet, og gleder meg veldig til morgendagen!<3

Tusen takk til alle som har støttet meg! Klem,

  306 Hits
306 Hits

Hvorfor er noen som har størrelse 36 penere eller bedre enn noen som har størrelse 42?

Foto: Fotostorie/Taran Gjøystdal

Hvorfor er det slik at det er så viktig for oss hva slags kroppsfasong eller klesstørrelse vi har?  Hvem er det som forteller oss hva som er rett eller galt? Hvorfor er noen som har størrelse 36 penere eller bedre enn noen som har størrelse 42?  

Disse spørsmålene tenker jeg ofte på, fordi det er så urettferdig. Det er ikke slik at noen er bedre eller penere bare fordi han eller hun har den kroppsformen som fremstilles som «perfekt» i dagens samfunn. Vi er alle mennesker, vi har alle en kropp som vi må være stolte av, og ikke minst være takknemlige for det kroppen vår gjør for oss!

Kanskje du lurer på hvorfor jeg bryr meg så mye om kroppspositivitet? Det er fordi det er altfor mye kroppspress ute i verdenen, og jeg tror at når du føler deg trygg i kroppen din så vil du føle deg så mye bedre enn når du sammenligner deg selv med en kropp som er urealistisk. 

Tusen takk Miss Norway, for at alle er velkommen til å delta i konkurransen, uansett kroppsfasong og klesstørrelse ❤️

EVERY BODY IS BEAUTIFUL

 

 

  205 Hits
205 Hits

Utenlandske fans og journalister viser stor intresse

Foto: Fotostorie/Taran Gjøystdal

De siste dagen har vært svært travle! Jeg tok fly fra Værnes til Gardemoen på tirsdag ettermiddag, og har hentet det siste jeg trenger til finalen på Bjørkelangen.

Nå som det bare er 2 dager igjen til finalen har jeg fått en del forespørsler fra utenlandske journalister! Forespørslene kommer blant annet fra Nederland, Tyskland, USA og Colombia! I går takka jeg ja til et sommerprogram på en av de største radiokanalene i Nederland, RTV. Det var kjempehyggelig å delta, og min favorittsang ble spilt før intervjuet! Du kan høre på intervjuet HER !

Fortsett lesing
  234 Hits
234 Hits

Én ting har overrasket det lokale missehåpet i prosessen med konkurransen - Presseoppslag Indre Akershusblad

Indre Akershusblad

Sommertid Trondheim

I dag våkna jeg litt senere enn vanlig ettersom jeg var på Sommertid Trondheim i går. Jeg var ganske sliten etter å ha stått i mange timer, men det var absolutt verdt det for å få med seg Justin Bieber konserten!

Presseoppslag!

Da jeg sto opp og sjekka telefonen dukket det opp en e-post fra Indre Akerhusblad! Nå som det bare er noen få dager igjen til finalen, stilte Indre Akerhusblad meg noen spørsmål om hva jeg har lært dette året og hvordan jeg har forberedt meg! De stilte også noen andre spørsmål som du kan lese om i oppslaget!

Det er alltid hyggelig å bli intervjuet av lokalavisen på Bjørkelangen, og jeg er meget takknemlig for dette oppslaget! 

Du kan også lese oppslaget her: https://www.indre.no/sommerferien-rok-til-fordel-for-drommen-vi-har-jobbet-beinhardt-for-dette/s/5-25-449645 

"Missefinalen nærmer seg for Romée Dahlen (18). Én ting har overrasket det lokale missehåpet i prosessen med konkurransen"

 

Takk for at du tok deg tiden til lese innlegget mitt, ha en fin kveld videre<3

DU KAN FORTSATT STEMME PÅ MEG!

Jeg synes at det er på tide å endre det perfekte bildet til det virkelige bildet! Jeg ønsker å være et sunt og fornuftig forbilde. Jeg vil være den influenceren som påvirker ungdommen på en positiv måte, og Miss Norway har gitt meg muligheten til dette! 

Om du ønsker å stemme på meg i Miss Norway 2022, kan du sende MISSU 7 til 2401 på SMS! Jeg er veldig takknemlig for hver éneste stemme som kommer inn, og det betyr veldig mye. En stemme koster 20kr, og det er mulig å stemme flere ganger!

Om du har lyst til å samarbeide med meg eller kjenner noen, ikke nøl med å ta kontakt!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du finner meg også på sosiale medier!

Facebook: https://www.facebook.com/romeedahlenveientilmissnorway2022/

Instagram: https://www.instagram.com/romeedahlen/

 

  120 Hits
120 Hits

Etter en liten stund blir savnet etter en god samtale stort

Etter en liten stund blir savnet etter en god samtale stort

I dag er det utrolig mange som ikke har noen å snakke med. Det er viktig at hverdagen til hvem som helst inneholder litt hyggelig hverdagssnakk. Noen som føler seg ensom kan ofte føle seg nedprioritert, eller oppleve at ingen har tid til dem. Etter en liten stund blir savnet etter en god samtale stort. Avstand fra andre mennesker kommer da som regel snikende.

Hverdagssamtalene er svært viktige for å unngå at noen opplever å ikke bli sett. Når man har noen å snakke med vil også avstanden fra andre mennesker bli mindre, og gjøre det lettere å kommunisere med andre. Det er derfor utrolig viktig at hver eneste dag inneholder både små og store dagligdagse samtaler.


Jeg har fått muligheten til å stille opp som samtalepartner og besøksvenn for noen som virkelig trengte å snakke med noen. Personen som jeg snakket med var en eldre mann som har kjent på ensomhet i i flere år. Han hadde mye å snakke om, og det rørte meg å se hvor glad han ble for å endelig kunne snakke med noen! Noe så lite som bety enormt mye for noen andre, og jeg er så glad for at jeg fikk muligheten til å lyse opp dagen til noen. Det betyr veldig mye for meg at han ble så glad. 

Jeg var også utrolig heldig som fikk Napoleonskake av han, og Napoleonskake var uten tvil hans favoritt!

Som frivillig kan man gjøre en viktig innsats for felleskapet! Og jeg anbefaler alle å prøve å være besøksvenn! Det er ikke bare utrolig koselig, men det betyr også mye for den du besøker <3

  97 Hits
97 Hits

40.300 views!

Rømskog Spa & Resort - Foto: Studio Dalen Rømskog Spa & Resort - Foto: Studio Dalen

Hei alle sammen!

I dag er det lørdag 6 august, og det er akkurat 1 uke til finalen! WOW! Bare 7 dager igjen til den dagen jeg har gledet meg så mye til siden konkurransens start!

Gjennom konkurransen har jeg fått gjort masse gøy, og en av tingene er å lage video! Før finaleutakket måtte alle semifinalister lage en introduksjonsvideo. Å lage en slik video tar mye tid, men det er også utrolig moro! Jeg var så heldig som fikk samarbeidet med Steady Catcher på dette prosjektet, og vi begge er kjempefornøyde med resultatet. Opptaket skjedde på Rømskog Spa & Resort som er en av mine sponsorer og min daværende arbeidsplass!

Ettersom vi filmet i flere timer hadde vi fått til mye fint, men siden introduksjonsvideoen hadde en maxgrense på 2 minutter fikk vi dessverre ikke lagt ut alt! Og det var da vi bestemte oss for å legge ut en video til! Du kan lese mer om videoen HER !

Det er omtrent 2 måneder siden B-ROLL videoen ble lagt ut, og aldri forventa jeg at den kom til å bli sett så mange ganger! Den har frem til nå blitt sett 37.000 ganger og fått 400 likes! Det er kjempegøy å se at det er så mange som engasjerer seg. Du kan se videoen her:

Ettersom introduksjonenvideoen min har 3300 views, har jeg til sammen 40.300 views på Miss Norway videoene mine! Det er utrolig stas, og jeg er veldig fornøyd! Tallene fortsetter å stige, og gleder meg til å se hvor mange views det blir totalt! Om du ikke har sett introduksjonsvideoen min enda, så kan du også se den her:

Tusen takk til alle som støtter meg, dere er gull ♥

DU KAN FORTSATT STEMME PÅ MEG!

Jeg synes at det er på tide å endre det perfekte bildet til det virkelige bildet! Jeg ønsker å være et sunt og fornuftig forbilde. Jeg vil være den influenceren som påvirker ungdommen på en positiv måte, og Miss Norway har gitt meg muligheten til dette! 

Om du ønsker å stemme på meg i Miss Norway 2022, kan du sende MISSU 7 til 2401 på SMS! Jeg er veldig takknemlig for hver éneste stemme som kommer inn, og det betyr veldig mye. En stemme koster 20kr, og det er mulig å stemme flere ganger!

Om du har lyst til å samarbeide med meg eller kjenner noen, ikke nøl med å ta kontakt!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du finner meg også på sosiale medier!

Facebook: https://www.facebook.com/romeedahlenveientilmissnorway2022/

Instagram: https://www.instagram.com/romeedahlen/

 

  192 Hits
192 Hits
Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på