fbpx

MISS INTERNATIONAL NORWAY 2022

Foto: Ina Stenvig Foto: Ina Stenvig

MISS INTERNATIONAL NORWAY 2022

Mitt navn er Romée Dahlen,

jeg er 19 år gammel, bor i Trondheim og studerer på NTNU. Jeg ELSKER missekonkurranser, og føler meg kjempeheldig som fikk være finalist i årets konkurranse, Miss Norway 2022.

Foto: Ina Stenvig

Jeg er utrolig stolt av meg selv som endte opp som 1RU i årets fantastiske Miss Norway finale. Det var en kjempehyggelig kveld og ikke minst supergod stemning<3 Litt senere ble jeg kåret til Miss International Norway 2022! Og jeg er sååå glad! Miss Norway har vært en fantastisk opplevelse, og jeg har lært utrolig mye. 

Foto: Brorrobin/Tanifilms

Nå som jeg er Miss International Norway 2022 betyr det at jeg i desember skal representere Norge i Japan! Er ikke det utrolig stas?!! Hver dag lærer jeg mer og mer om meg selv, missekonkurranser og mine mål. Miss Norway har bidratt til denne veksten, og det er jeg veldig takknemlig for. 

Foto: Ina Stenvig

HVA SKJER NÅ?

Etter Miss International annonserte at jeg skal representere Norge i Japan, har jeg fått veldig mange positive tilbakemeldinger og fans som heier på meg. Målet mitt er å vinne Miss International 2022, og all den positiviteten gir meg mye motivasjon til å nå dette målet<3 I slutten av november reiser jeg til Japan, og jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med de andre jentene og den japanske kulturen. Frem til det øver jeg mye på høye hæler hjemme, hvordan man holder en god tale og intervju spørsmål! Jeg ønsker å være godt forberedt til jeg reiser, slik at jeg kommer nærmere målet mitt<3 Videre ønsker jeg også å fortsette med frivillig arbeid<3

Foto: Ina Stenvig

Synes du at dette virker gøy og interessant? Meld deg på Miss Norway! Du kommer ikke til å angre! Du kan lese alle mine blogginnlegg som jeg har lagt ut gjennom konkurransen <3

Klem,

Romée

Miss International Norway 2022

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

My Teen Life
Miss Universe Norway 2022
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på