fbpx

Min kjolesponsor

Foto: Ina Stenvig

Hei jenter!

Mitt navn er Romée Dahlen,

Som de fleste av dere kanskje vet, endte jeg opp som 1RU i fjorårets Miss Norway finale, og ble kåret til Miss International Norway 2022!

Foto: Brorrobin/Tanifilms

 


KJOLESPONSOR

Både til finalen av Miss Norway 2022 og Miss International 2022 ønsket jeg å få tak i noen vakre aftenkjoler og cocktailkjoler. Ettersom jeg har en særegen stil, ønsket jeg at kjolene skulle være spesielle, og skille seg ut! Siden jeg meldte meg på Miss Norway drømte jeg om å få en kjolesponsor med ekstravagante kjoler, noe som jeg endte opp med å få!

Jeg ønsker å fortelle dere litt om min flotte kjolesponsor, vise noen bilder, og hvorfor det er fint å jobbe med sponsoroppdrag i konkurransen! Bli kjent med samarbeidspartneren min, Handmadedresses 


HANDMADEDRESSES

Som liten elsket jeg allerede å bruke kjoler. Jeg synes at det er noe magisk med vakre kjoler, og hvert fall når de er håndlaget! Hos min sponsor Handmadedresses blir hver eneste kjole skreddersydd etter dine mål, ønsker og behov! På den måten får du en unik kjole som passer perfekt, og som lever opp til alle dine forventninger!


VÅRT SAMARBEID

Samarbeidet med Handmadedresses startet i mars ifjor, da vi ble kjent over sosiale medier! Jeg mottok en hyggelig melding fra Handmadedresses og ble meget interessert i et samarbeid med denne flotte kjolebutikken♥ Gjennom 2022 har vi samarbeidet på både sosiale medier, Miss Norway 2022, Miss International 2022 og diverse fotoshoots!

Jeg synes personlig at det har vært utrolig stas å få prøve mange ulike kjoler som jeg ikke visste man kunne få i Norge! Kvaliteten til Handmadedresses er skyhøy, og kan absolutt ikke sammenlignes med andre kjoleforhandlere i Norge. Jeg er utrolig takknemlig for samarbeidet med Handmadedresses, og kunne ikke ønsket meg en bedre sponsor!


MISS NORWAY FINALE COCKTAILKJOLE

Her ser man den fantastiske cocktailkjolen fra Handmadedresses som jeg brukte på Miss Norway 2022 finalen! Jeg elsket sølvfargen på kjolen, og følte meg uten tvil som en superstjerne på scenen!

Foto: brorrobin/tanifilms

 


MISS NORWAY FINALE AFTENKJOLE

Jeg ELSKET aftenkjolen min fra Handmadedresses som jeg hadde på meg på Miss Norway finalen! Det var kjærlighet ved første blikk da jeg så denne kjolen hos Handmadedresses! Den var altså sååå vakker!

Alle bildene er tatt av brorrobin/tanifilms


MISS INTERNATIONAL 2022

En liten stund etter Miss Norway finalen ble jeg kåret til Miss International Norway 2022! I slutten av november dro jeg til Tokyo i Japan for representere Norge, og fikk mange fine opplevelser og venner! Ettersom jeg var i Japan i 2 uker, deltok jeg på mange diverse aktiviteter som ble organisert av Miss International organisasjonen. Til noen av disse aktivitetene trengte man å ha på seg en fin kjole, og jeg var så heldig som fikk låne flotte kjoler fra Handmadedresses!


 MISS INTERNATIONAL FINALE

Ettersom jeg fikk utrolig mange flotte tilbakemeldinger på aftenkjolen jeg brukte i Miss Norway finalen, ønsket jeg også å stråle i en aftenkjole fra Handmadedresses på Miss International finalen!

 


NATIONAL COSTUME

Etter mange dager med idémyldring kom jeg frem til at jeg ønsket å ha Elsa fra Frozen som min national costume, ettersom filmen er basert på Norge! Også denne magiske kjolen fikk jeg låne fra Handmadedresses!

Foto: Portraits by g trondheim & Missosology


NOEN BILDER FRA FOTOSHOOTS MED HANDMADEDRESSES


HVORFOR ER SPONSORER VIKTIG?

Som dere ser så har jeg vært utrolig heldig som har fått samarbeidet med en flott sponsor som Handmadedresses. Gjennom Miss Norway 2022 året har jeg samarbeidet med Handmadedresses på både sosiale medier, Miss Norway finalen, Miss International finalen og på mange fotoshoots. Jeg har fått en fin opplevelse av hvordan det er å jobbe med markedsføring for sponsorer, og fått utviklet meg på dette området. Når man reiser til en internasjonal skjønnhetskonkurranse handler aktivitetene mye om sponsorer og sponsorarbeid. Miss Norway gir DEG muligheten til å forbedrede deg på dette! Slik at du har erfaring når du skal konkurrere mot jenter fra HELE verdenen!

Og uten samarbeidet med Handmadedresses hadde jeg ikke fått den samme opplevelsen som jeg nå fikk i Miss International!

- Romée 

Gjerne følg meg på Instagram @romeedahlen, og du kan alltid ta kontakt med meg hvis det er noe du lurer på!♥


KONTAKT INFORMASJON HANDMADEDRESSES

Adresse: Mastemyr Bedriftssenter - Lienga 6, 1414 Trollåsen
Epost : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Telefonnummer: +47 469 31 980
Facebook: https://www.facebook.com/handmadedresses.net 
Nettside: https://handemadedresses.net 
Instagram: https://www.instagram.com/handmadedressesxs/ 
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Intervju med Radio Loland
Behind the scenes
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på