fbpx

Endelig sommer!

Endelig er dagen her! Etter flere måneder med hardt arbeid, lange netter med studier og intens eksamensperiode, kan jeg endelig si at jeg er ferdig med alle mine eksamener. En bølge av lettelse og glede skyller over meg. Det har vært en krevende periode men nå er jeg endelig ferdig. Og ikke bare det, den siste eksamenen gikk over all forventning! Jeg gikk inn i eksamenslokalet med en blanding av spenning og nervøsitet, men den harde innsatsen jeg har lagt ned gjennom hele semesteret bar frukter. Jeg besto eksamen med glans, og følelsen av stolthet og tilfredshet er overveldende. Alle timene jeg har brukt på lesing, notater og øving har betalt seg, og det er virkelig en seier verdt å feire. Nå kan jeg endelig senke skuldrene og virkelig nyte sommeren. Jeg har lengtet etter denne friheten, dette pusterommet, hvor jeg kan sette bøkene til side og hengi meg til avslapning og glede. Planene for sommeren begynner å ta form i mitt hode. Solrike dager på stranden, late morgener uten bekymringer, og utforske nye steder og oppleve nye eventyr. Jeg kan ikke vente med å lade batteriene, nyte solstrålene og skape minner som vil vare livet ut.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Årets første bad!
Testing av test nummer 1!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på