fbpx

Etter en liten stund blir savnet etter en god samtale stort

Etter en liten stund blir savnet etter en god samtale stort

I dag er det utrolig mange som ikke har noen å snakke med. Det er viktig at hverdagen til hvem som helst inneholder litt hyggelig hverdagssnakk. Noen som føler seg ensom kan ofte føle seg nedprioritert, eller oppleve at ingen har tid til dem. Etter en liten stund blir savnet etter en god samtale stort. Avstand fra andre mennesker kommer da som regel snikende.

Hverdagssamtalene er svært viktige for å unngå at noen opplever å ikke bli sett. Når man har noen å snakke med vil også avstanden fra andre mennesker bli mindre, og gjøre det lettere å kommunisere med andre. Det er derfor utrolig viktig at hver eneste dag inneholder både små og store dagligdagse samtaler.


Jeg har fått muligheten til å stille opp som samtalepartner og besøksvenn for noen som virkelig trengte å snakke med noen. Personen som jeg snakket med var en eldre mann som har kjent på ensomhet i i flere år. Han hadde mye å snakke om, og det rørte meg å se hvor glad han ble for å endelig kunne snakke med noen! Noe så lite som bety enormt mye for noen andre, og jeg er så glad for at jeg fikk muligheten til å lyse opp dagen til noen. Det betyr veldig mye for meg at han ble så glad. 

Jeg var også utrolig heldig som fikk Napoleonskake av han, og Napoleonskake var uten tvil hans favoritt!

Som frivillig kan man gjøre en viktig innsats for felleskapet! Og jeg anbefaler alle å prøve å være besøksvenn! Det er ikke bare utrolig koselig, men det betyr også mye for den du besøker <3

Én ting har overrasket det lokale missehåpet i pro...
NOAH, for dyrs rettigheter
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på