fbpx

Jeg har ikke angret et sekund på at jeg meldte meg på Miss Norway!

Foto: Fotostorie/Taran Gjøystdal

6 DAGER IGJEN

God dag alle sammen! I dag er det bare 6 dager til jeg sitter i fly på vei inn til Oslo, for å delta på finalen som holdes den 13. august i samfunnssalen!

Jeg reiser noen dager før finalen siden jeg skal besøke familie og venner, og fordi det er noen ting som skal skje før finalen! Jeg gleder meg hvert fall utrolig mye, og det er kjempegøy at det virkelig begynner å nærme seg nå. Finale-dagen vil være helt magisk for meg, siden det bare kommer til å skje én gang i livet! Og nå som alt jeg trenger til finalen er på plass, er det fult fokus på catwalk, tale og min hjertesak ♥

Gjennom dette nydelige året som Miss Norway 2022 deltager har jeg lært veldig mye, og har fått utviklet meg mye siden jeg meldte meg på. Jeg har ikke bare lært mye, men også fått nye venner, fått deltatt på catwalkkurs og en fantastisk Beautycamp. Jeg har ikke angret et sekund på at jeg meldte meg på, for dette året har vært en super opplevelse!

Jeg er takknemlig for at jeg fikk muligheten til å være deltager og finalist i år, og hele reisen har vært utrolig lærerik. Om du som leser dette innlegget vurderer å melde deg på Miss Norway, så vil jeg anbefale deg å gjøre det. Du kommer til å få være med på så utrolig mye gøy, og det er noe du ikke kommer til å angre på ♥

DU KAN FORTSATT STEMME PÅ MEG!

Jeg synes at det er på tide å endre det perfekte bildet til det virkelige bildet! Jeg ønsker å være et sunt og fornuftig forbilde. Jeg vil være den influenceren som påvirker ungdommen på en positiv måte, og Miss Norway har gitt meg muligheten til dette! 

Om du ønsker å stemme på meg i Miss Norway 2022, kan du sende MISSU 7 til 2401 på SMS! Jeg er veldig takknemlig for hver éneste stemme som kommer inn, og det betyr veldig mye. En stemme koster 20kr, og det er mulig å stemme flere ganger!

Om du har lyst til å samarbeide med meg eller kjenner noen, ikke nøl med å ta kontakt!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du finner meg også på sosiale medier!

Facebook: https://www.facebook.com/romeedahlenveientilmissnorway2022/

Instagram: https://www.instagram.com/romeedahlen/

 

Kjøp billetter til finalen i Miss Norway

Miss Norway finaleshow lørdag den 13. august 2022 på Samfunnssalen, Oslo.

Les mer og kjøp billetter

Programleder på Radio!
Eyebrows on fleek
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på