fbpx

Jeg har ikke angret et sekund på at jeg meldte meg på Miss Norway!

Foto: Fotostorie/Taran Gjøystdal

6 DAGER IGJEN

God dag alle sammen! I dag er det bare 6 dager til jeg sitter i fly på vei inn til Oslo, for å delta på finalen som holdes den 13. august i samfunnssalen!

Jeg reiser noen dager før finalen siden jeg skal besøke familie og venner, og fordi det er noen ting som skal skje før finalen! Jeg gleder meg hvert fall utrolig mye, og det er kjempegøy at det virkelig begynner å nærme seg nå. Finale-dagen vil være helt magisk for meg, siden det bare kommer til å skje én gang i livet! Og nå som alt jeg trenger til finalen er på plass, er det fult fokus på catwalk, tale og min hjertesak ♥

Gjennom dette nydelige året som Miss Norway 2022 deltager har jeg lært veldig mye, og har fått utviklet meg mye siden jeg meldte meg på. Jeg har ikke bare lært mye, men også fått nye venner, fått deltatt på catwalkkurs og en fantastisk Beautycamp. Jeg har ikke angret et sekund på at jeg meldte meg på, for dette året har vært en super opplevelse!

Jeg er takknemlig for at jeg fikk muligheten til å være deltager og finalist i år, og hele reisen har vært utrolig lærerik. Om du som leser dette innlegget vurderer å melde deg på Miss Norway, så vil jeg anbefale deg å gjøre det. Du kommer til å få være med på så utrolig mye gøy, og det er noe du ikke kommer til å angre på ♥

DU KAN FORTSATT STEMME PÅ MEG!

Jeg synes at det er på tide å endre det perfekte bildet til det virkelige bildet! Jeg ønsker å være et sunt og fornuftig forbilde. Jeg vil være den influenceren som påvirker ungdommen på en positiv måte, og Miss Norway har gitt meg muligheten til dette! 

Om du ønsker å stemme på meg i Miss Norway 2022, kan du sende MISSU 7 til 2401 på SMS! Jeg er veldig takknemlig for hver éneste stemme som kommer inn, og det betyr veldig mye. En stemme koster 20kr, og det er mulig å stemme flere ganger!

Om du har lyst til å samarbeide med meg eller kjenner noen, ikke nøl med å ta kontakt!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du finner meg også på sosiale medier!

Facebook: https://www.facebook.com/romeedahlenveientilmissnorway2022/

Instagram: https://www.instagram.com/romeedahlen/

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Programleder på Radio!
Eyebrows on fleek
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på