fbpx

Filming til presentasjonsvideo

Hei alle sammen :)

Nå nærmer finaleuttaket seg med stormskritt og jeg er så utrolig spent! Som jeg har nevnt tidligere skal vi levere inn både presentasjonsvideo og bikinibilder til uttaket.  
I dag tenkte jeg å skrive litt mer om filmingen til videoen, jeg har aldri laget en presentasjonsfilm av meg selv tidligere, så helt siden jeg fikk vite at jeg var videre til semifinalen og visste jeg skulle lage en slik video, har jeg vært veldig spent på hvordan det kom til å bli. 

Jeg var litt usikker når det kom til å finne fotograf, spesielt på grunn av Corona situasjonen som oppstod, og at jeg ikke kjenner noen som filmer. Jeg kontaktet likevel en fotograf jeg gjerne ville jobbe med, og jeg ble utrolig glad da han ønsket å hjelpe meg! På grunn av virus situasjonen hadde han også litt mer tid til overs, som egentlig passet veldig fint for da fikk vi mer tid til å filme og gjøre det så bra som mulig.

Vi filmet over tre dager og det ble ganske mange timer tilsammen. Vi begynte med å filme inne, der filmet vi selve presentasjonen hvor jeg satt og snakket det jeg ønsket å si i videoen, etter det dro vi ut for å filme på flere ulike locations. Først filmet vi her på Nesodden, det er jo her jeg er fra så jeg ønsket å fremme det litt i videoen. 
På dag to med filming reiste jeg til det stedet fotografen bor ettersom han visste om et veldig fint sted i skogen der. Det ble en bra skogstur opp til location, men det var utrolig fint og en veldig eventyrlig stemning der, så det var absolutt verdt det! Vi filmet også litt andre steder i området og fikk også noen klipp med drone der. 
På siste filmdag filmet vi i Oslo, det var ganske mange mennesker ute siden været var så fint, men det gikk overraskende bra å stå foran kameraet selvom det var mange rundt som så på, klippene ble også veldig fine. 

Jeg hadde flere ulike outfits og følte jeg fikk frem flere sider av meg selv i videoen. Det ble også ganske bra catwalk trening da jeg ønsket en del klipp med høye hæler, og et klipp på bare noen sekunder i en video er ofte veldig mange forsøk med filming fra ulike vinkler osv, så det ble mye gåing. Jeg hadde høye hæler i naturmiljø, flatt underlag, og oppover og nedoverbakke, men jeg syntes det gikk bra og var veldig gøy.

I dag tidlig fikk jeg se første utkast av videoen redigert og jeg er allerede så fornøyd med hvordan det så ut! Fotografen jeg jobbet med er virkelig utrolig dyktig og jeg er ekstremt takknemlig for at han ville hjelpe meg! Jeg har jo ikke så mye erfaring med å bli filmet, så jeg lærte utrolig mye og det er absolutt noe jeg ønsker å gjøre mer av! 
Nå gleder jeg meg masse til å dele resultatet med dere, både videoen min og bikinibildene mine kommer ut her på bloggen veldig, veldig snart, så det er bare å følge med her de neste dagene! 

___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Presentasjonsvideoen min til finaleuttaket!
Å gå i høye hæler
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på