fbpx

Fin start på uken!

Fin start på uken!

Hei alle fine! Fikk en veldig koselig start på uken med at Drammens Tidende skrev en artikkel om min og Tine´s deltagelse i Miss Universe Norway. Tusen takk for veldig bra omtale! Dere kan lese nettutgaven -->HER<--. Har fått masse positiv tilbakemelding fra venner og familie, og det varmer veldig. Det blir en hektisk tid framover, med et nytt interjuv med en annen avis som nok blir på fredag og en photoshoot neste uke, så blir det mer profesjonelle bilder her. Da kan jeg få laget en facebook side hvor jeg kan holde dere oppdatert på aktivitene jeg gjør og bloggingen.:) Det er veldig morro med så mye som skjer!

I går tok jeg også fatt i hærlene og øvde meg på show-walk. Det er noe jeg virkelig trenger mye trening i, så det er bare å bruke så mye fritid som mulig til det! Hunden min Saga ble veldig nyskjerrig på hva jeg holt på med, og vi fanget øyeblikket i noen bilder! Desverre ble det ikke så bra kvalitet på de.. Ellers går dagene til skolearbeid, og har en prøve i R2 matte denne uken. Så nå er jeg klar til å grave hodet ned i matteboken resten av kvelden. :-)

      PicMonkey-Collage.jpg

Små gleder i hverdagen
Beauty Queen

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på