fbpx

Finalebilder, bikini

Hei fine dere! 

Nå er det endelig min tur til å dele finalebildene mine med dere! Denne gangen skulle vi ta bikinibilder, det er noe jeg ikke har gjort før så jeg var egentlig litt nervøs, men det gikk over all forventning og var en veldig positiv og morsom erfaring! Føler virkelig jeg for hver shoot blir mer selvsikker og vet litt mer hva som fungerer på bildene.

Jeg samarbeidet igjen med fotografen Daniel Millan, og jeg er som alltid veldig fornøyd med resultatet! Jeg er veldig glad og takknemlig for at han ønsket å ta disse bildene også, og jeg håper virkelig dere liker de! 

Foto: Daniel Millan

Ha en fortsatt kjempefin dag, så hører dere fra meg igjen veldig snart! :)
___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Oppslag i s24.by!
Bake til noen man er glad i
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på