fbpx

Finalist!

IMG_9812-kopi

Hei alle! 

I går ettermiddag ble det avgjort hvem som gikk videre til finalen i Miss Norway 2021, og jammen gikk jeg videre gitt! Det er så mange fine jenter som er med at det var ingen selvfølge. Nå gleder jeg meg til å møte alle sammen til Beauty Camp i Oslo den 19. juni. 

Jeg var nysgjerrig på å se om folk ville lese bloggen. Og jeg bestemte meg for at selv hvis ingen gjorde det, så var det greit. Fordi bloggen min var nettopp det. Min blogg til å dokumentere min reise. Det var ikke for å behage noen andre. Det var en måte å dokumentere mine tanker, mine følelser og hele denne opplevelsen på. Men jeg var ferdig med å skjule hvem jeg var for å behage andre mennesker. (ok, det var litt dramatisk. det sitatet høres ut som noe den sjenerte jenta som er veldig god i matte ville sagt i en Disney-film. jeg burde skrive manus.)

Jeg bruker timer på innleggene mine. Dager. Fordi det må være noe jeg er fornøyd med. Jeg har ikke kommet så langt for så å gi dere dårlig innhold!!! Lille Sofie fortjener bedre enn det. Du fortjener bedre enn det. 

Jeg prøver å avslutte dette lange innlegget. Jeg ville gi dere litt bakgrunn av hva denne bloggen er for meg, og hva dere kan forvente fremover. Og dere som leser den er gull. Og hør, jeg kan ikke love et medrivende vakkert, hjerteskjærende innlegg hver gang. Jeg kan ikke love konsistens. Jeg kan ikke love at jeg vil punktuere alle setningene mine ordentlig. Men jeg kan love deg at jeg aldri vil sitte her og skrive noe tankeløs tekst, bare for å få lesere. 

Akkurat nå er dette mine 20 år gamle eventyr, mine 20 år gamle tanker, mine 20 år gamle øyeblikk. Og det er alt her. Og du er her også. Og det er veldig kult. Du er veldig kul for det. 

-Sofie

For samarbeid ta gjerne kontakt:

tlf:94171474

e-mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram:@sofiemugaas

Jeg styrte en debatt!
Dagen i Dag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på