fbpx

Hønefoss jenter videre!

IMG_9814

Da må jeg bare si at dette var raskt på plass i lokalavisen av den dyktige journalisten Mette Eriksen. Allerede i går kveld var artikkelen på nett! Mette er journalisten jeg har hatt og har kontakt med. Det morsomme er at moren min var barnevakt for henne og tvillingsøsteren da hun var baby! Det må sies at moren min var bare rundt 6 år selv.

Forresten moro at Mai-Helen og jeg er videre. Og det skal bli sååå koselig å møte alle om bare noen uker! Det kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til!!!

Folkens, dette er en av de beste delene med Miss Norway. Du er konstant begeistret. Det er stadig noe spennende som skjer. Og det er nøkkelen til lykke etter min mening. Nøkkelen til livet. Hold deg spent. 

 Her er linken til artikkelen fra Ringerikes Blad:https://www.ringblad.no/na-har-de-fatt-beskjeden-sofie-marie-20-og-mai-helen-18-er-finalister-i-miss-norway/s/5-45-1253106

Ha en fin kveld videre!

-Sofie

For samarbeid ta gjerne kontakt med meg på:

tlf:94171474

e-mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram:@sofiemugaas

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Bli med i kampen mot plast i havet
På torsdag kommer det!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på