fbpx

Hønefoss jenter videre!

IMG_9814

Da må jeg bare si at dette var raskt på plass i lokalavisen av den dyktige journalisten Mette Eriksen. Allerede i går kveld var artikkelen på nett! Mette er journalisten jeg har hatt og har kontakt med. Det morsomme er at moren min var barnevakt for henne og tvillingsøsteren da hun var baby! Det må sies at moren min var bare rundt 6 år selv.

Forresten moro at Mai-Helen og jeg er videre. Og det skal bli sååå koselig å møte alle om bare noen uker! Det kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til!!!

Folkens, dette er en av de beste delene med Miss Norway. Du er konstant begeistret. Det er stadig noe spennende som skjer. Og det er nøkkelen til lykke etter min mening. Nøkkelen til livet. Hold deg spent. 

 Her er linken til artikkelen fra Ringerikes Blad:https://www.ringblad.no/na-har-de-fatt-beskjeden-sofie-marie-20-og-mai-helen-18-er-finalister-i-miss-norway/s/5-45-1253106

Ha en fin kveld videre!

-Sofie

For samarbeid ta gjerne kontakt med meg på:

tlf:94171474

e-mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram:@sofiemugaas

  193 Hits
193 Hits

Finalist!

IMG_9812-kopi

Hei alle! 

I går ettermiddag ble det avgjort hvem som gikk videre til finalen i Miss Norway 2021, og jammen gikk jeg videre gitt! Det er så mange fine jenter som er med at det var ingen selvfølge. Nå gleder jeg meg til å møte alle sammen til Beauty Camp i Oslo den 19. juni. 

Jeg var nysgjerrig på å se om folk ville lese bloggen. Og jeg bestemte meg for at selv hvis ingen gjorde det, så var det greit. Fordi bloggen min var nettopp det. Min blogg til å dokumentere min reise. Det var ikke for å behage noen andre. Det var en måte å dokumentere mine tanker, mine følelser og hele denne opplevelsen på. Men jeg var ferdig med å skjule hvem jeg var for å behage andre mennesker. (ok, det var litt dramatisk. det sitatet høres ut som noe den sjenerte jenta som er veldig god i matte ville sagt i en Disney-film. jeg burde skrive manus.)

Jeg bruker timer på innleggene mine. Dager. Fordi det må være noe jeg er fornøyd med. Jeg har ikke kommet så langt for så å gi dere dårlig innhold!!! Lille Sofie fortjener bedre enn det. Du fortjener bedre enn det. 

Jeg prøver å avslutte dette lange innlegget. Jeg ville gi dere litt bakgrunn av hva denne bloggen er for meg, og hva dere kan forvente fremover. Og dere som leser den er gull. Og hør, jeg kan ikke love et medrivende vakkert, hjerteskjærende innlegg hver gang. Jeg kan ikke love konsistens. Jeg kan ikke love at jeg vil punktuere alle setningene mine ordentlig. Men jeg kan love deg at jeg aldri vil sitte her og skrive noe tankeløs tekst, bare for å få lesere. 

Akkurat nå er dette mine 20 år gamle eventyr, mine 20 år gamle tanker, mine 20 år gamle øyeblikk. Og det er alt her. Og du er her også. Og det er veldig kult. Du er veldig kul for det. 

-Sofie

For samarbeid ta gjerne kontakt:

tlf:94171474

e-mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram:@sofiemugaas

  243 Hits
243 Hits

Min hjertesak!

BF1B62D5-DD68-4A22-AA29-BA9E186995A6

I januar 2019 reiste jeg til Bali. Min første utenlandsreise på egen hånd! Jeg dro dit for å jobbe som frivillig med barn. I ungdomstiden var jeg ikke opptatt av hva jeg skulle bli, i stedet var jeg opptatt av hvor jeg skulle reise og hvem jeg skulle møte på reisene mine. På skolen pleide jeg å dagdrømme om alle stedene jeg ønsket å dra til og alle menneskene jeg ville møte. Som 17-åring satte jeg meg som et mål at jeg innen jeg var 25 år skulle ha reist til Bali, til Afrika og gjøre frivillig arbeid i forskjellige programmer i de forskjellige landene.

Min sjel verket etter å gi, dele, se, oppleve og føle.

Og den turen til Bali var min aller første sjanse!

Bali-turen forandret meg på mange måter. Jeg tenker hver dag på barna, de andre frivillige og vennene jeg fikk der. Jeg husker at jeg satt på flyet på vei hjem og så ut av vinduet, ubevisst holdt pusten og stirret på himmelen med tårer som rant nedover kinnene mine, mens hele oppholdet og alle opplevelsene danset for øynene mine. Det var som jeg gjenopplevde alt, hver følelse, hvert smil, hver klem, hver interne vits - med barna og med alle de andre jeg hadde blitt kjent med og jobbet med under oppholdet. Tårene var glade og de var triste. Og jeg bestemte meg for at jeg ønsket å bruke resten av livet på å jage etter slike opplevelser og følelser igjen.

Som dere forstår, turen for to år siden til Bali utløste noe i meg. Noe som tok over og som gjennom mitt neste skoleopphold på folkehøgskole med reiselinjen med navn Reis Afrika, førte meg til en smak av frivillig arbeid nettopp i Afrika. Jeg har også gjort noe frivillig arbeid her i Norge og mine erfaringer har gitt mersmak!.

Lite hadde jeg trodd at mine mål som 17-åring om å drive med frivilligarbeid i Bali og Afrika skulle være opplevd allerede som 19-åring og hele 5 år før jeg hadde satt som mål.

Frivillighet er å gi av din tid, dele dine evner og kunnskaper for å hjelpe andre. Samtidig, og som jeg opplevde både i Bali og Afrika, lærer man selv nye ting, utvikler seg og får nye venner. Det er veldig mye forskjellig man kan gjøre som frivillig. Det finnes 100 000 lag og foreninger bare i Norge. Ofte betyr innsatsen du som frivillig gjør veldig mye for dem eller den saken du giør det for. Det er rett og slett veldig meningsfullt.  

Akkurat hvilken type frivillig arbeid jeg kommer til å arbeide med i fremtiden gjenstår å se, men at det er noe jeg kommer til å holde på med er jeg overbevist om. Jeg gleder meg til reisen!

-Sofie

Ta gjerne kontakt med meg for samarbeid på!:

Mob:94171474

Instagram: @sofiemugaas

  210 Hits
210 Hits

Min presentasjonsblogg!

Hei, jeg heter Sofie Marie Mugaas!

Jeg er 20 år og kommer fra Hønefoss. 

Mine fritidsinteresser er musikk, dans, å skrive og ha de gode og dype samtaler med andre mennesker. Men mine store lidenskaper er å gi/hjelpe andre med behov som typisk frivillig arbeid og å reise for å oppleve verden. 

Foto Berit Mugaas 

 Min hjertesak er frivillig arbeid. Jeg har vært så heldig i mitt foreløpige relativt korte liv at jeg har gjort frivillig arbeid i Bali og også et på et kortere opphold i Afrika gjennom mitt år på Rødde folkehøgskole sin reiselinje "Reis Afrika". Begge erfaringene var fantastiske på så mange måter, men spesielt opplevelsen på Bali var en "Life-changer" som fikk meg til å innse at dette er hva jeg vil drive med. Å drive med frivillig arbeid er å gjøre noe virkelig meningsfullt som er viktig for meg.

Mer om min hjertesak kan du lese om her: https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-hjertesak-1-16.html  

Jeg har lært masse i løpet av min deltakelse i Miss Norway med alle de oppgaver og aktiviteter vi får og er med på gjennom konkurransen. Jeg har vært i intervju med lokalavisen i forbindelse med omtale der, deltatt på catwalk kurs i regi av Miss Norway, og gjort innsalg av seg selv i forbindelse med å skaffe seg sponsor. På grunn av de spesielle pandemitider vi er inne i skulle det ikke vise seg mulig å få sponsor. Og jeg har forståelse for at sponsormidlene sitter langt inne når butikkene er nedstengt og inntektene borte. Men det betyr at jeg har måttet prøve mer og fått utfordret kreativiteten og pågangsmotet. Alle erfaringer kommer godt med.

Her kan du lese mer om avisartiklene i lokalavisen Ringerikes Blad:https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/pressedekning.html

og: https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/honefoss-jenter-til-semifinalen-avisoppslag.html

 Foto Berit Mugaas

De første bildene jeg skulle bruke til konkurransen fikk jeg tatt i en fotoshoot hos en lokal tidligere modell, Ann-Kristin Støveren. Hun har jobbet for Ford models på de største modellscenene i verden, blant annet i New York, Paris og Milano. Fotoshooten varte i omlag 5 timer og Ann-Kristin delte raust tips, råd og hennes erfaringer fra hennes karriere. Det var både interessant og lærerikt. Ikke minst tok hun flotte bilder!

Mer om min fotoshoot hos Ann-Kristin kan du se her:https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/mine-semifinale-bilder-1-7.html      

Foto Ann Kristin Støveren

Det er alltid godt med god støtte på hjemmebane og jeg er så heldig å ha en mor som støtter meg i alt. Hun er faktisk også en veldig god fotograf og derfor fikk hun tilliten til å ta bikinibildene av meg. Jeg synes resultatet ikke ble så verst. Hva synes dere?

Foto Berit Mugaas

Se bildene her:https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/bikinibilder-1.html

Til sist er jeg kommet til min presentasjonsvideo. Jeg sendte i den forbindelse en forespørsel til en rekke venner og bekjente og spurte om de kunne ta en 10 sekunders video av seg selv mens de sa noen ord om meg, til bruk i min video. Så varm om hjertet jeg ble av responsen og av hva de sa, men også mange gode lattere:-). Det ble en virkelig god greie, bare synd jeg ikke kunne ta med alle i videoen. Også i utarbeidelsen av denne fikk jeg uvurderlig hjelp, denne gang av min gode venn og filmskaper Carl August Klevjer.

Presentasjonsvideoen min ser du her:https://youtu.be/nlT-C4MVYqE

-Sofie

For samarbeid ta gjerne kontakt med meg på:

Mobil: 94171474

Instagram: @sofiemugaas

 

  336 Hits
336 Hits

Bikinibilder til finale-uttaket!

cover

Hei!! 

Her er mine bikinibilder til finale-uttaket! Jeg tok bildene mine på Røsholmstranda rett utenfor Hønefoss. Jeg var så heldig med været og at det var til min fordel ingen mennesker på stranda. Jeg har aldri tatt bilder av meg selv i bikini før på denne måten, så det var en morsom opplevelse som frister til gjentakelse. Jeg kjenner at jeg begynner å føle meg komfortabel foran kamera! 

Som dere kanskje ser så har jeg endret hårfargen min fra lyst til mørkt hår. Jeg gjorde det hjemme på badet og jeg synes resultatet ble overraskende bra, det finnes jo mange skrekkhistorier om hjemmefarging ;) 

Bildene er det Berit Mugaas, moren min som har tatt! 

 Gleder meg masse til å se de andre deltakernes bikinibilder og presentasjonsvideoer, samtidig vil jeg ønske alle masse lykke til!  

Hvis du ønsker samarbeid med meg så nøl ikke med å ta kontakt!

Mobil: 94171474

Instagram: @sofiemugaas

  280 Hits
280 Hits

Min presentasjonsvideo

Min presentasjonsvideo

Hei! 

I dag er fristen for innlevering av presentasjonsvideo til finale-uttaket. Jeg har gledet meg vilt mye til å vise dere mitt bidrag!

Jeg har fått hjelp av en veldig god venn som har skikkelig peiling på hva han driver med. Det er så godt å jobbe med noen som er på samme bølgelengde som en selv! Vi kan bare utveksle et blikk og vi vet nøyaktig hva den andre personen tenker. Jeg hadde det så gøy under prosessen, og Carl August er så flink til å få meg til å føle meg komfortabel foran kamera, noe som jeg har innsett er så viktig i en sånn sammenheng. Så tusen takk til Carl August, min dyktige og herlige venn!!

Håper dere liker den! 

Ta gjerne kontakt med meg for samarbeid!

Mobil: 94171474

Instagram: @sofiemugaas 

  195 Hits
195 Hits
Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på