fbpx

Min presentasjonsblogg!

Hei, jeg heter Sofie Marie Mugaas!

Jeg er 20 år og kommer fra Hønefoss. 

Mine fritidsinteresser er musikk, dans, å skrive og ha de gode og dype samtaler med andre mennesker. Men mine store lidenskaper er å gi/hjelpe andre med behov som typisk frivillig arbeid og å reise for å oppleve verden. 

Foto Berit Mugaas 

 Min hjertesak er frivillig arbeid. Jeg har vært så heldig i mitt foreløpige relativt korte liv at jeg har gjort frivillig arbeid i Bali og også et på et kortere opphold i Afrika gjennom mitt år på Rødde folkehøgskole sin reiselinje "Reis Afrika". Begge erfaringene var fantastiske på så mange måter, men spesielt opplevelsen på Bali var en "Life-changer" som fikk meg til å innse at dette er hva jeg vil drive med. Å drive med frivillig arbeid er å gjøre noe virkelig meningsfullt som er viktig for meg.

Mer om min hjertesak kan du lese om her: https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-hjertesak-1-16.html  

Jeg har lært masse i løpet av min deltakelse i Miss Norway med alle de oppgaver og aktiviteter vi får og er med på gjennom konkurransen. Jeg har vært i intervju med lokalavisen i forbindelse med omtale der, deltatt på catwalk kurs i regi av Miss Norway, og gjort innsalg av seg selv i forbindelse med å skaffe seg sponsor. På grunn av de spesielle pandemitider vi er inne i skulle det ikke vise seg mulig å få sponsor. Og jeg har forståelse for at sponsormidlene sitter langt inne når butikkene er nedstengt og inntektene borte. Men det betyr at jeg har måttet prøve mer og fått utfordret kreativiteten og pågangsmotet. Alle erfaringer kommer godt med.

Her kan du lese mer om avisartiklene i lokalavisen Ringerikes Blad:https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/pressedekning.html

og: https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/honefoss-jenter-til-semifinalen-avisoppslag.html

 Foto Berit Mugaas

De første bildene jeg skulle bruke til konkurransen fikk jeg tatt i en fotoshoot hos en lokal tidligere modell, Ann-Kristin Støveren. Hun har jobbet for Ford models på de største modellscenene i verden, blant annet i New York, Paris og Milano. Fotoshooten varte i omlag 5 timer og Ann-Kristin delte raust tips, råd og hennes erfaringer fra hennes karriere. Det var både interessant og lærerikt. Ikke minst tok hun flotte bilder!

Mer om min fotoshoot hos Ann-Kristin kan du se her:https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/mine-semifinale-bilder-1-7.html      

Foto Ann Kristin Støveren

Det er alltid godt med god støtte på hjemmebane og jeg er så heldig å ha en mor som støtter meg i alt. Hun er faktisk også en veldig god fotograf og derfor fikk hun tilliten til å ta bikinibildene av meg. Jeg synes resultatet ikke ble så verst. Hva synes dere?

Foto Berit Mugaas

Se bildene her:https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/bikinibilder-1.html

Til sist er jeg kommet til min presentasjonsvideo. Jeg sendte i den forbindelse en forespørsel til en rekke venner og bekjente og spurte om de kunne ta en 10 sekunders video av seg selv mens de sa noen ord om meg, til bruk i min video. Så varm om hjertet jeg ble av responsen og av hva de sa, men også mange gode lattere:-). Det ble en virkelig god greie, bare synd jeg ikke kunne ta med alle i videoen. Også i utarbeidelsen av denne fikk jeg uvurderlig hjelp, denne gang av min gode venn og filmskaper Carl August Klevjer.

Presentasjonsvideoen min ser du her:https://youtu.be/nlT-C4MVYqE

-Sofie

For samarbeid ta gjerne kontakt med meg på:

Mobil: 94171474

Instagram: @sofiemugaas

 

Meg og min reise i Miss Norway
Mimi - min mormor
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på