fbpx

Flinke folk!

Føler du gåsehuden ta deg allerede ved tanken på utefotografering om vinteren? Ja, det kan være kaldt noen dager, og det er ikke alltid så behagelig å skulle "tåre" seg gjennom en fotografering i Karasjok- som vi alle vet at kulda kan by på. Men, resultatet vi står igjen med gjør at hele innsatsen til alle som var med på å lage denne videoen er verdt det.

Jeg klapper hendene for flinke folk! Flinke folk som jobber for det de brenner for og som har vært store bidragsytere for meg. Som dere vet så skal presentasjonsvideoen filmes, og denne helgen har gått til det. Jeg har vært så utrolig heldig at jeg har så kreative og dyktige folk rundt meg som har tatt seg tid til å hjelpe meg til å lage en video om meg. De har klart å få til meg til å føle meg trygg og jeg syns de har klart å formidle den personen jeg er. For snakk om å presse seg litt ut av komfortsonen! Se ansiktet sitt så nært, og høre sin egen stemme. Det kan være litt skummelt, men samtidig veldig betryggende å jobbe med folk som hjelper til med å gjøre dette mye lettere. Jeg vil takke June Helén Bjørnback og John Henrik Guttorm for all hjelp!

Foto: June Helén Bjørnback

 

Instagram: @june.bjornback

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hva betyr morsdagen for meg?
Miss Norway 2018 - Hvorfor meldte jeg meg på?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på