Flinke folk!

Føler du gåsehuden ta deg allerede ved tanken på utefotografering om vinteren? Ja, det kan være kaldt noen dager, og det er ikke alltid så behagelig å skulle "tåre" seg gjennom en fotografering i Karasjok- som vi alle vet at kulda kan by på. Men, resultatet vi står igjen med gjør at hele innsatsen til alle som var med på å lage denne videoen er verdt det.

Jeg klapper hendene for flinke folk! Flinke folk som jobber for det de brenner for og som har vært store bidragsytere for meg. Som dere vet så skal presentasjonsvideoen filmes, og denne helgen har gått til det. Jeg har vært så utrolig heldig at jeg har så kreative og dyktige folk rundt meg som har tatt seg tid til å hjelpe meg til å lage en video om meg. De har klart å få til meg til å føle meg trygg og jeg syns de har klart å formidle den personen jeg er. For snakk om å presse seg litt ut av komfortsonen! Se ansiktet sitt så nært, og høre sin egen stemme. Det kan være litt skummelt, men samtidig veldig betryggende å jobbe med folk som hjelper til med å gjøre dette mye lettere. Jeg vil takke June Helén Bjørnback og John Henrik Guttorm for all hjelp!

Foto: June Helén Bjørnback

 

Instagram: @june.bjornback

Gi stjerner til dette innlegget:
Hva betyr morsdagen for meg?
Miss Norway 2018 - Hvorfor meldte jeg meg på?
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på