fbpx

Følg drømmene dine!

85186378_188977965528171_3787620693567340544_n
Hva er drømmen din? Hva vil du oppnå i livet?

Vi har alle drømmer. Noen har en drøm om å bli lege og noen om å bli artist. Det er så bredt og mye forskjellig. Det er et helt fargekart av drømmer. Alle disse kan såklart oppfylles. Vi lærer ofte at drømmer bare er drømmer, men de kan bli virkelig om du gjør dem virkelige.

Alt vi ser rundt oss er skapt av tanker visjoner og drømmer noen har hatt, og gjort virkelig. Jeg håper alle prøver å få oppfylt drømmene sine å gjør noe de elsker. Om man alltid har fokuset på å måtte tjene penger å bare blir noe for pengene sin skyld tror jeg man neppe blir lykkelig. Følg drømmen din å pengene vil komme.
 
Jeg har alltid drømt om å kunne jobbe som modell. Uttrykke seg på bildet og fortelle noe med kroppsspråk og blikk. Jeg har deltatt i finalen i en konkurranse, jeg vant ikke men en seier å få delta å komme til finalen. Å ikke minst å bli kjent med så mage fantastiske mennesker.Fått tatt noen shoots. Og gått på et kjøpesenter. Jeg kommer til å fortsette til jeg når målene. Prøve feile, prøve og feile igjen. Helt til jeg kommer dit jeg ønsker. Jeg tenker man alltid må starte et sted og øve å legge nok energi i det over tid. Ha et klart mål å kjør på. Jeg er veldig takknemlig for å få delta i denne konkurransen.

Jeg håper at du gjør det du elsker, uten hensyn til hva andre mener du burde gjøre men hva du vil gjøre. Mulighetene er enorme. Du kan bli hva du vil å skape hva du vil. Aldri gi opp på drømmene dine. Å når det blir tøft og slitsomt så ikke gi opp. Det er i motgang du vokser. Lykke til ❤️
 
 
 
Facebook : https://m.facebook.com/Matilde-veien-til-Miss-Norway-2020-110189807128957/
Instagram: Mlundhf

Om noen er interessert i å være sponsor eller kjenner noen kontakt meg gjerne

95270305
 
Fotograf :  Gianluca Cisternino
Velkommen til meg
Helene i VG rett før finalen i Miss Universe
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på