fbpx

Første møte i år med "snakk sammen" med Frelsesarmeen Kirkenes!

20220118_173736

English translation available here.


Hei alle sammen!

Da har første møte med "snakk sammen" startet i 2022, og det var spennende å være med på veldedighetsarbeid med Frelsesarmeen igjen. Jeg er glad for at vi kunne starte opp igjen så snart, ettersom møter i desember 2021 ble avlyst pga koronasituasjonen.

I snakk sammen hjelper vi de som trenger hjelp med norsk til å få et sted der de kan øve på å snakke og høre norsk. Dette føler jeg er viktig arbeid, fordi jeg var selv ny her i Norge en gang, og vet hvor vanskelig det kan å lære seg et nytt språk! I dag var temaet "frukt og grønt", og vi snakket mye om farger og forskjellige frukt og grønt, mens vi spiste frukt. Det var veldig koselig, og godt å vite at jeg kunne være med på å hjelpe noen!

I morgen skal jeg en tur til Finland for å få skiftet vinterdekk på familiebilen sammen med kjæresten. Å bo i Kirkenes betyr at man bor nært både Finland og Russland, og får derfor mange reisemuligheter. Jeg gleder meg til å få litt shopping gjort til semifinalen. Det blir spennende!

Klem,

Rebecca


Ønsker du å jobbe med meg, eller kjenner du noen som kunne tenke seg å jobbe med meg? Da må du ikke nøle med å kontakte meg på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller melding på Facebook eller Instagram!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hvordan style African braids?
Er DU min nye sponsor?

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på