fbpx

Første møte i år med "snakk sammen" med Frelsesarmeen Kirkenes!

20220118_173736

English translation available here.


Hei alle sammen!

Da har første møte med "snakk sammen" startet i 2022, og det var spennende å være med på veldedighetsarbeid med Frelsesarmeen igjen. Jeg er glad for at vi kunne starte opp igjen så snart, ettersom møter i desember 2021 ble avlyst pga koronasituasjonen.

I snakk sammen hjelper vi de som trenger hjelp med norsk til å få et sted der de kan øve på å snakke og høre norsk. Dette føler jeg er viktig arbeid, fordi jeg var selv ny her i Norge en gang, og vet hvor vanskelig det kan å lære seg et nytt språk! I dag var temaet "frukt og grønt", og vi snakket mye om farger og forskjellige frukt og grønt, mens vi spiste frukt. Det var veldig koselig, og godt å vite at jeg kunne være med på å hjelpe noen!

I morgen skal jeg en tur til Finland for å få skiftet vinterdekk på familiebilen sammen med kjæresten. Å bo i Kirkenes betyr at man bor nært både Finland og Russland, og får derfor mange reisemuligheter. Jeg gleder meg til å få litt shopping gjort til semifinalen. Det blir spennende!

Klem,

Rebecca


Ønsker du å jobbe med meg, eller kjenner du noen som kunne tenke seg å jobbe med meg? Da må du ikke nøle med å kontakte meg på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller melding på Facebook eller Instagram!

Hvordan style African braids?
Weekend i hovedstaden!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på