fbpx

Fotoshooten som ikke gikk sin vei

Jeg hadde fått vite at av (jeg nevner ikke navn) at noen av de andre skulle på en fotoshoot i Gol, og ble da spurt om jeg også hadde muligheten til å være med. Jeg ble litt bekymret for økonomien min og svarte med at jeg ikke hadde så god råd så nevnte vedkommende at prisen lå på 300 en vei og at jeg kom til å få mye ut av fotoshooten, noe jeg ikke tvilte på! Så dette var noe jeg fant ut jeg absolutt hadde lyst å være med på.

Jeg skyvde litt på timeplanen min og gjorde plass til turen så sendte etterhvert over skjermbilder av billettene og hørte med vedkommende om det så bra ut. Hvilket h*n svarte med tommel opp på. Prisen ble på 1.000 lappen til sammen, og det var da alle pengene jeg hadde til overs denne måneden (ja, jeg vet jeg burde få rådgiving om økonomi haha) But one step at a time

Dagen etter skulle jeg på planlagt fotoshoot, og jeg var ganske så spent!!

Jeg hadde fått beskjed om å bli bedre på å sminke meg så jeg dro rett hjem fra natte vakten min 4 på mårningen. Jeg hadde ingen tid å sove eller spise (ikke gjør som meg), så jeg satte meg ned og begynte å gjøre meg klar, jeg sminket meg og krøllet håret og prøvde å finne ulike klær og pakke med som jeg tenkte hadde vært fint på bilder, så hastet jeg meg til togstasjonen litt over 8. Jeg tok Bergenslinja fra Oslo S, og for de av dere som er kjent med plassen Gol så vet dere at det tar nesten 3 timer en vei.

Men da jeg var framme så ringte jeg og sendte melding, etter hvert fikk jeg da en litt stresset telefonsamtalen tilbake over at vedkommende hadde misforstått meg, og at jeg bare da måtte reise tilbake igjen. Så i kort kastet jeg bort dagen min på en nesten 6 timers togtur. Selv om det ble en bom tur så føler jeg også jeg lærte mye ut av det. Det var egentlig en veldig fin togtur, fikk se så mye fantastisk natur og utsikten fra togvinduet var uforglemmelig.

Tid er noe jeg blir å verdsette mer heretter, bare prøve å gjøre det meste ut av alt. Hadde jeg kunne gått tilbake så hadde jeg levd mer i øyeblikket og sett litt mer ut av vinduet, siden jeg sov mesteparten av tiden og bare fikk se deler av tilbaketuren. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Photoshoot
Alpakka-Safari med autismeforeningen

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på