fbpx

Photoshoot

meg-gol-1-

Hei!

I helgen så var jeg på en photoshoot i Gol, dit dro jeg med Larisa Gabu og en av fjorårets deltakere. Vi dro dit med buss, og selv om det var en lang reise på tre timer hver vei, var det absolutt verdt det. Det som gjorde opplevelsen enda mer spennende var at jeg fikk mange nyttige tips og triks fra henne som var med i fjor. 

Atmosfæren under photoshooten var litt stressende, men samtidig utrolig morsom.  Selv om det var stressende så var fotografen og Larisa utrolige flinke til å skape en avslappet og morsom atmosfære, noe som gjorde det lettere for meg å føle meg komfortabel foran kameraet.  Jeg fikk også litt veiledning av fjorårets deltaker og delte med meg sine beste tips for å posere og utrykke seg foran kameraet. Tingene jeg lærte er noe jeg setter stor pris på og er noe jeg kommer til å ta med meg videre. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk bli med på denne photoshooten. 

I dette innlegget så ser dere et par av bildene som ble tatt!

 

Foto: Geir Hagen

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: @Jessicaruzafa

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Slik prøver jeg å leve en mere bærekraftig livssti...
Fotoshooten som ikke gikk sin vei

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på