Fra Sneakers til Høye Hæler

26754368_10213694573151011_223984555_n

Give a girl the right shoes, 
and she can conquer the world.

– Marilyn Monroe

Snart er dagen her, der alle vi deltagere skal møte hverandre; det blir utrolig spennende! Gleder meg masse til å møte alle de andre. Men vi skal jo ikke møtes bare for å henge. Vi skal jo på catwalk kurs. Der vi skal gå i høye hæler i flere timer!

Jeg går ikke så ofte i hæler; det er evt. til spesielle anledninger som når jeg skal i bursdag, bryllup, på teater eller lignende. Og selvfølgelig når jeg skal på photoshoots. Uten om det er jeg mer glad i sneakers. Har sneakers i mange forskjellige farger, slik at de passer til de forskjellige outfitsene mine, hihi.Meg i sneakers VS meg etter å ha gått i hæler i flere timer

Til catwalk-kurset kan vi jo ikke ha hvilke som helst hæler, vi skal ha 12 centimeters høye hæler! Jeg målte de jeg hadde hjemme og de jeg hadde var alt mellom 9-11,5 cm! Så jeg måtte ut og jakte på hæler, for det er ikke lett å finne noen som er så høye.. Men jeg var heldigvis ikke alene – jeg dro sammen med Susanne som også er deltager i år. Vi ble kjent under introduksjonskurset i høst og har hatt kontakt siden da. Vi har støttet hverandre de siste månedene så det var utrolig hyggelig å endelig kunne møtes!Her er Susanne og jeg med våre splitter nye 15 CENTIMETERS HØYE HÆLER!!!!

Give a girl the right shoes, and she can conquer the world.

– Marilyn Monroe

Har du lyst til å bli min samarbeidspartner. Eller kjenner du noen som er interessert?
Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du kan også kontakte meg på sosiale medier:
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

 

Gi stjerner til dette innlegget:
LHBT - La oss snakke om det
Jeg skal endre noe!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på