fbpx

Tusen takk!

31870936_10214614071617898_3958344728755306496_n

Tenk at om ca 48 timer så vet vi hvem den nye Miss Norway 2018 er! Det er helt sykt! Og kjempe spennende! Jeg gleder meg masse. Endelig få vist frem alt det harde arbeidet jeg har gjort i snart det siste året, få snakket om hjertesaken min og ikke minst gått i så sykt mye fine klær! Er nesten litt lei meg også for tiden har gått så utrolig fort, og når vi er ferdig på scenen på lørdag så er hele dette eventyret ferdig. 

Det har vært en helt fantastisk opplevelse og jeg kunne ikke gjort det uten noen av dere! Tusen takk til alle dere som har heiet på meg fra første stund av. Som har støttet meg gjennom de tunge tidene jeg har hatt, som har lest bloggen min, som har hjulpet meg med å ta bilder og lage videoer. Tusen takk til alle dere som har sendt meg meldinger - selv om vi kanskje ikke har så god kontakt lenger - og sagt at dere heier på meg og ønsker meg lykke til. Og tusen tusen takk til alle dere som har stemt på meg via SMS! Avstemningen slutter nå kl 23:59 og jeg er mer enn fornøyd med alle de stemmene jeg har fått, dere er virkelig helt fantastiske!!

Kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er, og hvor glad jeg er som har alle dere rundt meg.

Jeg håper dere vil følge reisen min videre når dette eventyret er ferdig. Følg meg på Instagram: Nadiahelena95 eller Facebook: Official Nadia Helena der jeg vil poste mye spennende dette fremtidige halvåret. Og hvem vet, kanskje jeg starter min egen blogg?

Kisses, Nadia Helena!

 

Jeg er målløs
Hear.Speak.Free - Ukraine
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på