fbpx

Husk å ta det med ro!

29340314_10214270562350381_481465894011142144_n

Nå er det under en uke igjen til finalen i Miss Norway 2018! Kan ikke tro hvor fort tiden har gått. Jeg gleder meg helt sykt, og er spent på hele opplevelsen av finaledagen.

Samtidig som det er mange ting som må gjøres før selve dagen så er det viktig å slappe av også. Jeg har jobbet helt frem til nå, fredag var min første sommerferiedag. Og det er deilig å bare kunne sette seg ned og slappe av litt, dra på stranda, sove ut, sole meg og gjøre akkurat som jeg vil. 

Uansett hvor mye hardt arbeid som må gjøres så må du huske å ta det litt med ro også. Til finalen må vi være fysisk forberedt, men vi burde også være psykisk forberedt; være uthvilt slik at vi har nok energi til å holde ut hele dagen. Vi må være psykisk klare for at f.eks. klær og sko kan forsvinne, klær kan rakne, hår og sminke må fikses etter hvert selv, alt kan skje; og du kan ikke stoppe opp bare fordi ting ikke går som det skal; the show must go on.

Så denne uka, skal brukes i å gå i hæler, forberede meg psykisk og slappe av mest mulig.

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt! (en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.

Instagram: Nadiahelena95

Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

Drømmen min er å kunne påvirke andre på en positiv...
Min reise gjennom Miss Norway
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på