fbpx

Les alt om meg, livet mitt, drømmene mine og annet tull som surrer rundt i hodet mitt.

Tusen takk!

31870936_10214614071617898_3958344728755306496_n

Tenk at om ca 48 timer så vet vi hvem den nye Miss Norway 2018 er! Det er helt sykt! Og kjempe spennende! Jeg gleder meg masse. Endelig få vist frem alt det harde arbeidet jeg har gjort i snart det siste året, få snakket om hjertesaken min og ikke minst gått i så sykt mye fine klær! Er nesten litt lei meg også for tiden har gått så utrolig fort, og når vi er ferdig på scenen på lørdag så er hele dette eventyret ferdig. 

Det har vært en helt fantastisk opplevelse og jeg kunne ikke gjort det uten noen av dere! Tusen takk til alle dere som har heiet på meg fra første stund av. Som har støttet meg gjennom de tunge tidene jeg har hatt, som har lest bloggen min, som har hjulpet meg med å ta bilder og lage videoer. Tusen takk til alle dere som har sendt meg meldinger - selv om vi kanskje ikke har så god kontakt lenger - og sagt at dere heier på meg og ønsker meg lykke til. Og tusen tusen takk til alle dere som har stemt på meg via SMS! Avstemningen slutter nå kl 23:59 og jeg er mer enn fornøyd med alle de stemmene jeg har fått, dere er virkelig helt fantastiske!!

Kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er, og hvor glad jeg er som har alle dere rundt meg.

Jeg håper dere vil følge reisen min videre når dette eventyret er ferdig. Følg meg på Instagram: Nadiahelena95 eller Facebook: Official Nadia Helena der jeg vil poste mye spennende dette fremtidige halvåret. Og hvem vet, kanskje jeg starter min egen blogg?

Kisses, Nadia Helena!

 

  1511 Hits
1511 Hits

Husk å ta det med ro!

29340314_10214270562350381_481465894011142144_n

Nå er det under en uke igjen til finalen i Miss Norway 2018! Kan ikke tro hvor fort tiden har gått. Jeg gleder meg helt sykt, og er spent på hele opplevelsen av finaledagen.

Samtidig som det er mange ting som må gjøres før selve dagen så er det viktig å slappe av også. Jeg har jobbet helt frem til nå, fredag var min første sommerferiedag. Og det er deilig å bare kunne sette seg ned og slappe av litt, dra på stranda, sove ut, sole meg og gjøre akkurat som jeg vil. 

Uansett hvor mye hardt arbeid som må gjøres så må du huske å ta det litt med ro også. Til finalen må vi være fysisk forberedt, men vi burde også være psykisk forberedt; være uthvilt slik at vi har nok energi til å holde ut hele dagen. Vi må være psykisk klare for at f.eks. klær og sko kan forsvinne, klær kan rakne, hår og sminke må fikses etter hvert selv, alt kan skje; og du kan ikke stoppe opp bare fordi ting ikke går som det skal; the show must go on.

Så denne uka, skal brukes i å gå i hæler, forberede meg psykisk og slappe av mest mulig.

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt! (en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.

Instagram: Nadiahelena95

Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

  802 Hits
802 Hits

BOUNCE#BACK

37403467_10215161018131219_7733582606406516736_n

Nylig oppdaget jeg en fantastisk organisasjon via en felles venninne kalt BOUNCE#BACK.

En organisasjon som jobber for mye av det hjertesaken min er; barn og ungdom. Bounce#Back er en organisasjon bestående av mennesker med genuin lidenskap for arbeid med barn og ungdom.

Bounce#Back er en “bevegelse” og organisasjon som består av mennesker som tar initiativ til forbedring blant barn og unge i Alna, Grorud, Stovner og Søndre Nordstrand. Navnet på organisasjonen representerer resiliens (motstandsdyktighet). «Bounceback» fokuserer på å komme seg på beina igjen når livet prøver å presse oss ned på knærne.

Jeg har selv gått igjennom mine tunge perioder, men jeg har valgt å ikke la det knuse meg, jeg har kommet meg på beina igjen. Men det er ikke alltid man klarer det på egenhånd, derfor er det bra å ha en slik organisasjon som kan støtte barn og unge som trenger et ekstra tak for å komme seg på beina igjen. I Bounce#Back bruker de seg selv som en ressurs i møte med barn og unge. Det kan være ekstra hjelpsomt å få hjelp av noen som selv har gått igjennom tunge perioder, noen som vet hvordan det er å være på bunn, men fortsatt klarer å komme seg opp. Barn og unge trenger slike rollemodeller – noe som dere vet jeg ønsker å være.

Fra BOUNCE#BACK sin Instagramkonto

Bounce#Back gjør det for barna/ungdommen og familiene deres. De bryr seg som medmennesker og om samfunnet rundt oss. I Bounce#Back handler det om å plante et frø som skal virke forebyggende og forhindre stagnasjon eller forverring i barn og unges lærings- og utviklingsprosesser. Bounce#Back ønsker å tilrettelegge for gode samarbeidsmuligheter mellom skole og hjem, ved å danne en god relasjon til både foreldrene og barna/ungdommene, samt være en forsterkning og ressurs for skolene og nærområdene.

Jeg vil jobbe hardt for å hjelpe organisasjonen til å kunne nå større høyder og hjelpe barn og ungdom som virkelig trenger det.

Hvis du vil lese mer om Bounce#Back, følge med hva de driver med eller hjelpe dem fremover så sjekk ut deres hjemmeside: bounceback.no eller Instagram: Bounce Back Oslo

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!
(en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena! 

  1201 Hits
1201 Hits

The start of an ERA

_DSC5357

Min historie i Miss Norway 2018

Tenk at det snart er ett år siden dette utrolige eventyret startet! Den 20. september 2017 postet jeg mitt første blogginnlegg her på Miss Norway sin side. Det startet som noe gøy jeg ville prøve ut, og tenk at nå hele 10 måneder senere så sitter jeg som én av åtte finalister i Miss Norway 2018.

Etter å ha skrevet noen innlegg var jeg så heldig og være noen av de som ble tilbudt et videokurs i presse, sponsorarbeid og blogging. Det var et utrolig spennende og lærerikt kurs, jeg følte jeg fikk et mye større innblikk i hvordan søke sponsorer og skaffe seg presse. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og så å få enda flere tips i hvordan skrive et blogginnlegg som tiltrakk flere lesere. Etter det var det bare å sette i gang.

Jeg skal være ærlig og si at det har vært flere ting som har vært vanskelig med konkurransen, men jeg har valgt å stått på og ikke gitt opp! Jeg har vokst som person, lært å like meg selv som person mye mer, lært å like kroppen min, og være enda stoltere over den jeg er; fordi jeg, som deg er dyktig i det jeg driver med, unik og vakker akkurat som jeg er.

I januar var jeg på catwalk-kurs i Oslo sammen med flere av de andre jentene, dette var et utrolig krevende, men spennende kurs. Jeg innså hvor mye arbeid som går inn under det å være skjønnhetsutøver. Å gå i hæler i så mange timer er kjempe hardt arbeid, og det å skulle kunne stå i riktig posisjoner, og vise seg frem.

Bilde: Miss Norway Org / Per-Martin Grambo

Ikke lenge etter kurset fikk vi vite hvem som var semifinalister, og JEG var en av dem! Jeg kunne ikke tro at jeg var så heldig å kunne fortsette med dette eventyret, men det var jeg.  Hverdagen endret seg fort etter det; jeg begynte å stille på photoshoots som modell, jobbet for å få bedre profiler på sosiale medier, økte mitt leserantall her på bloggen og fikk flere følgere. Jeg har vokst og begynt å by mer på meg selv.

Dessverre har ikke bare vært hyggelig responser på gata, jeg har fått noen dårlige kommentarer av at jeg er for selvopptatt og ikke bryr meg om andre og at jeg gjør meg selv om til et objekt. Jeg prøver å forklare hva skjønnhetskonkurranser i dag handler om, men det er dessverre ikke alle som ser det.  Derfor har jeg valgt å overse de stygge kommentarene – for de vil du får uansett hvem du er og hva du gjør – og heller fokusere på de gode menneskene jeg har rundt meg som støtter meg og hjelper meg fremover. Jeg har også møtt folk på gata som har sagt at de ikke en gang visste at vi hadde Miss Norway lenger, men at det er kjempe spennende og tøft av meg å melde meg på.

I mars ble det igjen holdt et nytt kurs som vi kunne melde oss på. Jeg tenkte at det her var noe jeg virkelig trengte og jeg hadde rett; for det var her jeg følte jeg virkelig lærte hvordan å gå i høye hæler, jeg klarte å presisere hvordan å gå bedre og bedre og følte virkelig en positiv forskjell.
Og igjen ikke like lenge etter dette kurset var det på tide å vite hvem som skulle bli finalistene i årets Miss Norway. Og i sammenheng med finaleuttaket skulle vi lage en presentasjonsvideo:

Jeg må igjen takke alle gode venner som hjalp meg med å lage denne videoen, jeg hadde aldri klart det uten dere <3

Så var jeg så heldig å bli tatt ut som én av ni finalister! Noe som var helt fantastisk, noe jeg aldri trodde jeg skulle kunne si: "Jeg er en finalist i Miss Norway!" Samtidig som vi ble til finalister begynte også publikumsavstemning. Husk at du fortsatt kan stemme på meg ved å sende "MISSU 5" til 1963, avstemningen avsluttes den 26. juli.

Bilde + forsidebilde: Bjørn Tore Stokke

Jeg har i løpet av perioden hatt 7 presseoppslag i avis og nettavis og vært på radio. Det har vært utrolig gøy å møte så mange hyggelige journalister som ville hjelpe meg med å komme et skritt nærmere drømmen min.

Fra intervjuet mitt i Radio Riks, hvor jeg var live i over 20 minutter!

Mitt siste presseoppslag i Groruddalen

Jeg har også vært så heldig å fått meg en helt fantastisk og nydelig sponsor; Sara Jessica, som har en av de sterkeste historiene jeg noen gang har hørt. Hun har virkelig blitt en rollemodell for meg og jeg er evig takknemlig for at hun valgte å ta en sjanse på meg. Jeg anbefaler dere alle å følge godt med på henne fremover for det kommer til å dukke opp mye spennende fra hennes side. En person jeg kun ønsker det beste her i verden.

Min fine sponsor Sara, hennes hund og meg.

Min hjertesak er barn og ungdom, og hvor viktig det er at barn og ungdom får retten til å velge veien i sine egne liv. Jeg har vært frivillig på flere barnearrangementer, og begynt å samarbeide med en ny organisasjon kalt bounce#back. Jeg har også vært frivillig for LFSS, grunnet at det er viktig for meg at vi kommer oss igjennom de tunge periodene våre og kan finne noe positivt i livet. Jeg vil være en rollemodell for andre og vise at man kan gå igjennom tunge perioder, ha folk som er i mot deg, som mener du gjør alt feil, men fortsatt klare det, fordi du har valgt å ta dine egne valg og satse på deg selv.

I begynnelsen av juli ble det holdt beauty camp her i Oslo for oss finalister. Dagen startet med en god frokost, øvelse i rekkefølge og hvordan vi skal gå på scenen, for så å gå misseparade fra Åpen Scene til Grand Cafe. Det var utrolig gøy, og jeg kjente på hvor mye jeg gledet meg til finalen. I tillegg var vi så heldige å bli stylet av teamet fra Studio S. Style, og få fantastiske produkter fra ASEA Europe, GoFit, Fred Hamelten og PMU Linn Nguyen.

Bilde: Knut Yrvin

Nå er det bare noen dager igjen til selve finalen. Jeg gleder meg utrolig mye, kommer sikkert til å bli litt mer nervøs dagen før og selve dagen før alt starter, men det er helt normalt for meg, og jeg vet at jeg vil få det til; fordi jeg har troa på meg selv!

Uansett utfallet så kommer jeg til å være fornøyd, alt har endelig begynt å falle på plass og jeg føler ikke at selv om Miss Norway-eventyret snart er over så går alt tilbake til ”normalen”, nei jeg føler at dette bare er begynnelsen på noe enda større; The beginning of an ERA!

Bilde: Margareth Gustavsen

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!
(en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena! 

  1024 Hits
1024 Hits

Confidently Beautiful

37307377_10215139218466241_5221812936305016832_n

Skjønnhetskonkurranser har en lang tradisjon med at en del av konkurransen er bikini. Det vil si at vi skal gå i bikini på scenen foran dommerene, publikum og presse. Mange er nok i mot denne delen av konkurransene av forskjellige grunner. Bikinidelen har vært der i lang tradisjon og er en del av skjønnhetskonkurransen.

Istedenfor å være negativ til noe har jeg valgt å se på dette som en positiv ting. Miss Universe sitt sitat er ”confidently beautiful”, jeg tolker det at vi skal være stolte av oss selv akkurat slik vi er, uavhengig av etnisitet, seksualitet og utseende. Så når vi går i bikini på scene skal vi være selvsikre i hvem vi er, stolte over hvordan vi ser ut, og huske at vi er drit fine akkurat som vi er.

En ting jeg kommer til å gjøre før vi går ut på scenen foran publikum er å fortelle alle de andre jentene hvor sykt sexy de ser ut i bikini, fordi det vet jeg de kommer til å gjøre. Og det er viktig å fortelle seg selv det. Og det er veldig hyggelig og ofte et lite confident boost å få høre det av andre også.

Så når jeg går ut på scene i bikini skal jeg huske hvor vakker jeg er, fordi jeg er akkurat meg.

Min venninne Rosa og meg på Sørenga

NB! Husk det gjerne selv hver gang du tar på deg din bikini eller badedrakt! #WEAREALLBEAUTIFUL

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!

(en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

  1114 Hits
1114 Hits

Topp 10: Treningsøvelser du kan gjøre hjemme

37265718_10215131936044185_7901867173184798720_n

//Inneholder reklame//

Noen gang tenkt ”Åå, jeg skulle ha dratt på trening i dag.” Men så orker du ikke? Jeg og! Og det ganske ofte. Men noen ganger så har man kanskje ikke tid? Er bortreist? Er en helligdag og treningsstudio er stengt? Eller kanskje du ikke går på treningsstudio, men vil gjerne trene en gang i blant for det?
Da er dette innlegget for deg! Jeg tenkte jeg skulle dele med dere 10 fantastiske, lette øvelser som jeg liker og som man kan gjøre hvor og når som helst – hjemme i din egen stue, ute, på hytta, på feire, på jobb, på skolen, fantasien din stopper deg bare.

Noe som er viktig når du skal trene er løse, bevegelige og komfortable klær. Jeg er så heldig og har fått en supert sett (som dere ser på bildene) av GoFit. De er så deilig å ha på seg, de sitter som smurt på kroppen min, men føler samtidig ikke at jeg har på meg stramme klær som jeg ikke klarer å bevege meg i. Settet puster, så blir ikke så klam og føler meg super slik at jeg bare kan fortsette å trene og ha det gøy. Anbefaler absolutt alle dere der hjemme til å skaffe dere et treningssett fra GoFit. Sjekk utvalget deres her: gofitsports.no

Her viser jeg dere øvelsene:

Planke
Her er det veldig VIKTIG at du husker at ryggen skal være rett som en planke, IKKE dytt rompa di opp. Man skal rett og slett kunne legge en planke på deg som skal kunne røre hele deg.

Sideplanke
Her og er det veldig viktig at du holder siden rett, ikke for lavt med hofta eller for høyt, rett som en planke.

Sit ups
En viktig ting her er nakken din, mange ødelegger nakken sin når de tar sit ups. Som på bilde vist under har jeg knyttneven min under haka og til brystet; det mellom brommet skal være der hele tiden når du tar sit ups, ellers så kan du ende med en veldig vond nakke og en ikke så sterk mage. Beina skal også være i 90 grader.

Push ups
Her og gjelder knyttneveregelen, men på en annen måte; når du går ned i push ups skal du være så nærme bakken at det kun skal være plass til en knyttneve mellom bakken og brystet ditt. For å være ærlig er jeg kjempe dårlig i push ups, men jeg trener musklene mine opp. Er du som meg? Start med én riktig push up om dagen, for så å heve antall etter hvert.

Hockeystilling
En enkel øvelse, men som behøver en rett flate du kan lene deg inntil. Husk at ryggen skal være rett og beina i 90 grader. Som dere ser bruker jeg noe du kan finne overalt: et tre! Noe annet jeg liker å gjøre hjemme er å stå inntil veggen og se på TV samtidig, da står jeg ofte lenger fordi jeg distraherer meg selv med en serie.

Lunges
Husk å ta like mange på hver fot.

Dips
Bruk en krakk, benk, stol, bil, det du har tilgjengelig som du har godt fest i.

Jumping Jacks
En øvelse som de fleste av oss gjorde på barneskolen. Men det er faktisk en veldig god øvelse for kroppen, så hopp rundt som den vakre sjøstjerne som du er.

Rompeøvelse
For å være ærlig med dere så vet jeg ikke hva denne øvelsen heter, derfor kaller jeg den bare for ”rompeøvelsen”.

Og bare sette på musikk og danse fritt
som er min absolutt favoritt. Dansing kan både være styrketrening og kondisjonstrening. Slå deg løs! Ha det gøy! Eller gjør som meg og lek rundt på lekeplassen!

- Tiden på planke, sideplanke og hockeystilling må du tar som du selv føler du klarer. Prøv for eksempel først på 15 sek, klarer du mer så går du for mer.
- Antall på push ups, rumpeøvelsen og dips er 10rep x 3 runder. Lunges 10 på hvert bein x 3 runder.
- Jumpink jacks kan du ta alt fra 20-50, spørs hvor mye du selv orker.
- Jeg avslutter alltid mine treninger med 100 sit ups. Du behøver ikke ta så mange, men ta absolutt så mange du klarer.

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!

(en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena! 

  1299 Hits
1299 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på