fbpx

Frivillig på herredshuset i Sandefjord!

83325447_2500753570136282_2016114157627113472_n

Hei! I dag har jeg jobbet frivillig på herredshuset i Sandefjord. Jeg har meldt meg frivillig alle fredager fremover å gleder meg til å fortsette. I dag var første dagen jeg ble med på å servere rusmisbrukere. Jeg syntes det var en utrolig givende opplevelse. Alle frivillige, ruskonsulenter og dem som var innom var utrolig varme og hyggelige mennesker. De tok meg imot med åpne armer. Jeg har lenge hatt lyst til å jobbe frivillig med mennesker som sliter med rus så dette var en gylden mulighet. Det fungerer slikt at vi frivillige begynner klokken ni å forbereder mat til de besøkende. Det er alt fra brød med pålegg til smoothie og et eller flere varme måltider pluss kake. Vi passer på å fyller på når det er tomt.Serveringen varer til et og etter dette rydder vi og vasker opp til det er rent.

 

 

Fikk snakket med noen av dem å de er fantastiske mennesker som er akkurat som deg og meg. De er morsomme å har mange historier å dele. Er veldig fint å se at dette gir dem glede, det varmer hjertet. Anbefaler alle å jobbe som frivillig uansett hvem dem hjelper. Det å gi uten å forvente noe tilbake er en veldig fin følelse. Tror det er viktig at vi mennesker ser at det å holde sammen, å hjelpe hverandre som et samfunn er viktig og ikke minst givende. Jeg kunne så inderlig ønske at disse tilbudene fikk mer økonomisk støtte. Da hadde man vært sikker på at dem hadde nok mat og at stedet alltid går rundt. Oppussing kunne også da foregått.

 Bilde er av: Eline Trøen (leder)  og Inger-lise Gjersøe.

Facebook : https://m.facebook.com/Matilde-veien-til-Miss-Norway-2020-110189807128957/

Instagram: Mlundhf

Om noen er interessert i å være sponsor eller kjenner noen kontakt meg gjerne

mobil: 95270305

 

 

Vis at du bryr deg! Rosa sløyfe/Brystkreft
My True Motivation!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på