fbpx

FROKOST PÅ UNDER 2 MINUTTER!

FROKOST PÅ UNDER 2 MINUTTER!

 

Heisann! 

Fikk spørsmål om å dele en mer proteinrik frokost og har dermed tenkt å dele min ‘’Instant Protein Cofee’’ oppskrift med dere. Den passer veldig bra til frokost og tar mindre enn 5 minutter å lage. Den gir energi og en passe metthetsfølelse. Enkelte liker ikke å spise frokost pga. dårlig matlyst om morgenen, men ønsker kanskje likevell å få i seg noe næring. Da er proteinkaffe perfekt! Jeg spiser mye mat, så å bare drikke en proteinkaffe holder ikke for meg om morgenen. Jeg drikker den gjerne til to knekkebrød eller havregrøten min. 

PS; Jeg skulle prøve noe nytt da jeg skulle ta bilder, men det er ikke riktig rekkefølge på hvordan du lager den. Om du gjør det i rekkefølgen på bildene så får du en veldig klumpete kaffe!

Man kan enten lage den ‘’for hånd’’ eller i en blender. Om du lager den i en blender kan du også ha i isbiter slik at det blir en herlig iskaffe! Det finnes mange måter å lage proteinkaffe på, men jeg har tenkt å dele oppskriften som er helt BASIC. Det blir ikke video denne uken siden jeg er i Oslo og har ikke et kjøkken å spille inn på, men det betyr at det kommer mange videoer neste uke!

LET’S START
De grunnleggende ingrediensene du trenger er:
- Kaffe
- Proteinpulver (sjokolade er best, men vanilje gir en litt lik kaffe latte smak)
- Vann / melk


Man kan også tilsette:
- Steviadråper av eget ønske /sukrin /sukringold /sukketter - enten for å tilsette en ønsket smak eller bare for å gjøre kaffen søt og god.
- Melk - for en mer kremet og fyldig smak
- Isbiter - om du ønsker å lage iskaffe
- Smør - for å inkludere fett
- Omega 3 / selolje - for å få i seg gode, essensielle og næringsrike fettkilder. Kroppen klarer ikke å produserer ikke omega 3 selv, og om du ikke liker fisk eller spiser det sjeldent kan det være lurt å ta omega 3 kapsler, eller få det i seg gjennom en herlig proteinkaffe! 

(Tran/omega 3/ selolje sies også å hjelpe for å få opp fettforbrenninga!)Du kan bruke pulverkaffe, filterkaffe eller presskannekaffe. Det viktigste er at du starter med å blande ut proteinpulveret i vann eller melk først. Du trenger ikke mye vann, bare nok til å lage en flytende, men tykk røre.

 

Så kan du blande ut kaffe og tilsette det med proteinet. Enten så kan du si deg selv ferdig her, eller så kan du tilsette mer som jeg har skrevet over. Om du skal tilsette omega 3, smør og/eller isbiter, så er det ganske greit å bruke en blender til å blande alt sammen!

Om du bruker en shaker så må du for all del ikke, og jeg gjentar IKKE helle alt sammen i shakeren og riste varm kaffe eller varm vann for den del. Da blir det et vanvittig trykk inni shakeren og du får en liten ''eksplosjon'' og søler kaffe og proteinpulver over ALT!

 Siden jeg gjorde det i feil rekkefølge ble det ikke et finalebilde denne gange, men du kan prøve å lage den selv å sende meg bilde eller tagge meg med @camillaellinor på instagram så jeg får se! Kanskje jeg gir deg en shoutout også :) - Camilla Ellinor Devik 

 

 

Kvinnedagen
Dagen i dag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på