fbpx

Dagen i dag

Heideree!

 

I dag har det virkelig vært en bra dag! Alt startet med skole, for så å ende i at jeg dro nedover til byen for å snakke med noen som kanskje kunne være interesserte i en sponsoravtale. Dette gikk veldig fint, men jeg kan ikke røpe noe ennå, siden ingen ting er 100% sikkert. Jeg var der i sikkert 1,5 time, og sååå hyggelige damer altså! 

 

Så var vi på Vinterlyd her i Trondheim - konserten jeg snakket om i går. Var utrolig fint å se alle som sto der med hver sine bøtter til innsamling for kreftforeningen! Skulle gjerne stått der selv må jeg si. Men det får vi ta igjen en annen gang. Også var alle artistene utrolig flinke! Marcus & Martinus er jo utrolig søte!

 

Men nå må jeg også legge meg før en lang dag med samfunnsfag og mediefag i morgen. Blir alltid så sene blogginnlegg på meg, får vel prøve å snu

om litt på døgnet jeg også.

 

 

Her ser dere forresten et bilde fra dagens konsert. Det ble ikke så god kvalitet, men dere ser litt av scenen mens Morgan Sulele synger.

 

 

 

Så GOD NATT, dere så snakkes vi :)

 

-Nora Emilie 

FROKOST PÅ UNDER 2 MINUTTER!
Filminspilling
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på