Gjest hos Radio Riks Oslo

30707682_10214480164470303_7679269424938876928_n

På torsdag (12. April) var jeg på intervju hos Radio Riks Oslo. Jeg var live i ca. 20 minutter, og det var utrolig gøy og spennende .

Jeg fikk fortalt masse om meg selv;
Om bakgrunnen min – at jeg trente Taekwondo i flere, at jeg har en Bachelor i Drama og teaterkommunikasjon, og litt sånn.
Om fremtiden min – at jeg planlegger å flytte til LA og søke drømmen som skuespiller. Og at når jeg først går inn for noe så går jeg 110% inn for det.
Om nåtiden min – at jeg jobber med barn og unge, og at jeg elsker jobben

Og selvfølgelig om deltagelsen min i Miss Norway 2018 – Hva jeg har gjort for å komme hit jeg er nå og hva jeg må gjøre før finalen i slutten av juli. Og at ønsket selvfølgelig er å vinne Miss Norway, og at jeg kommer til å jobbe kjempe hardt før finalen uansett, alt kan jo skje!

Jeg synes selv at jeg var flink til å svare for meg, mamma hørte på live og hun var enig i at jeg var veldig flink. Å være på direkten er vanskeligere enn man skulle tro. Du har ikke ”god” tid til å tenke, du kan ikke sitte ”ehhhhh…”, du må svare med en gang, og man vil jo gjerne vise frem sine beste sider. Og hvis jeg skal være ærlig med dere så følte jeg at jeg fikk det ganske bra til.

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!
(en stemme koster 20 kroner)

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

Gi stjerner til dette innlegget:
Stem på meg, og vinn!
The Importance of My Sponsors
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på