fbpx

Gjør det beste ut av situasjonen

ina-kollset-danielm

Foto: Daniel Millan

Hei!

Jeg er som veldig mange andre i hjemmekarantene, og det er fort gjort å tenke at det er en kjedelig situasjon, og lure på hva man skal bruke tiden på. Det jeg har lært meg er å gjøre det beste ut av situasjoner og tenke positivt. Nå har jeg endelig tid til å gjøre det jeg ellers ikke har tid til. Jeg har nylig flyttet inn i ny leiligheten, så den første uken i karantene har gått på å komme ordentlig i orden, og fått gjort unna husarbeid. Det er også veldig deilig å føle at man har nok tid til studier og Miss Norway forberedelser. 

Foto: Daniel Millan

Det kan selvfølgelig bli lange dager, men da er det viktig å prøve å opprettholde de gode vanene. Legg deg og stå opp til vanlig tid, gå en tur i skogen, spill spill sammen eller ta en treningsøkt. Det er så uendelig mange muligheter, det gjelder bare å se dem! Jeg er en skikkelig familieperson og pleier som regel å dra på besøk flere ganger i uka, noe som ikke har vært mulig nå. Da har jeg brukt telefonen for det den er verdt, nemlig facetimet med dem. Og min snille mormor har kommet med mat til oss på døra, så vi har stått å snakket med noen meters mellomrom. 

Dette er en rar situasjon for mange av oss, og vi aner ikke hvor lenge den kommer til å vare. Da er det viktig at alle gjør sitt og holder seg hjemme. Vi har nok alle godt av å kjede oss litt. Jeg håper alle holder seg friske og husker å ta vare på hverandre i denne tiden.

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Important message about the corona epidemi!
Miss Universe dag for dag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på