fbpx

Gladnyhet!

God kveld. Fikk akkurat en skikkelig gladnyhet! Dronevideoen som Urrang Drone Film har filmet av Haugesund og meg er live på Fjorden Bingo i Bingokanalen!

Her kan du se videoen til Urrang Drone Film.

Jeg er så evig takknemlig. Setter så utrolig stor pris på at han vil filme meg og at han vil legge det ut på sin YouTube og at den blir vist på TV. Dronefilmene til Urrang blir jo vist i pausene der fra før så det er en ære å få bli med.

Han er vanvittig flink til å filme med drone, så det er fullt forståelig at media vil vise arbeidet hans i pausene sine.

 

Under ser du skjermbilder tatt av Bingokanalen sin direktesending på Facebook av dronevideoen!

Her er linken til Fjorden Bingo og direktesendingen 21.april 2021!!

Må ærlig innrømme at jeg er helt i 100! Det er skikkelig gøy å bli vist i pausen på Fjorden Bingo, hihi. Veldig artig og uvant å se meg selv i pausen på TV.

Vi har filmet fire forskjellige plasser i Haugesund så langt: Haraldshaugen, Nuten, Hagland og Karmsundet ved Karmøybroen.

Er helt fantastisk å få lov å være med på å vise frem min fine hjemby!

Det er første gang denne videoen blir vist på Fjorden Bingo og jeg håper dere andre liker den også!


Håper dere får en fin kveld videre. Kontakt meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for samarbeid.

 

Hjemme igjen!
Støtt dyrene gjennom NOAH
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på