fbpx

Jeg er hobbyfotograf!

Skjermbilde-2021-04-21-kl.-16.51.4_20210421-145526_1

Heii!

Jeg tenkte å snakke med dere om noe jeg brenner for, nemlig fotografering! Det er noe av det artigste jeg vet om - som jeg desverre ikke har fått så kjempe mye tid til i det siste. Fotografi er en kunst, og man kan gjøre så mye forskjellig og kreativt med det! Det er absolutt ingen grenser, det er din egen fantasi som stopper deg. Fotografer har utrolig mange egne kjennetegn. Noen liker å ta dype bilder, noen liker å fotografere natur - imens andre elsker å bruke rekvesitter som prismer for å lage en kul effekt i bildene sine samt. redigere og retusjere bildene sikkelig kreative.

Jeg elsker å ta bilder av mennesker i kreative settinger. Dette er fordi et menneske lyser opp når de ser et bilde av seg selv som de er sikkelig fornøyd med - og det gjør meg veldig gla. Det at jeg kan se at et menneske føler seg unikt, og ikke minst kommer seg ut av komfortsonen og poserer slik de aldri egentlig hadde gjort. Det er favoritt delen min - når de jeg tar bilder av føler seg litt dumme når de poserer, men ser at det bare var helt fantastisk når de ser resultatene!

Jeg har tatt utrolig mange bilder, at dette innlegget måte blitt omega langt om jeg skulle vise dere alle. Men før jul så hadde jeg et prosjekt der jeg selv kom meg ut av komfortsonen. Jeg tok bilder av mennesker, men på en mye mer kreativ måte. Jeg holdt på med mye fargeretusjering - noe som jeg egentlig ikke er så vandt med. Men det var utrolig gøy å leke med fargene inne på photoshoot, og det så virkelig ut som kunst når jeg ble ferdig!

Her er noen av resultatene (komprimert kvalitet):

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

 

 

Støtt dyrene gjennom NOAH
Fotoshoots
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på