fbpx

Hjemme igjen!

IMG_1361

God kveld!

Nå er jeg hjemme etter å ha vært på jobb. Jeg tror nok at jeg blir hjemme ei stund nå - ser ikke formen at jeg blir ringt og reist ned til Oslo i den nermeste fremtid haha. MEN hadde jeg fått det - hadde jeg så klart sakt ja! Jeg kjenner det er godt å være hjemme igjen, og kunne ta det litt med ro. Selv om jeg sikkert kommer til å ha mange baller i luften uansett. Nå framover så blir det egentlig bare å fokusere på skole og helsen min egentlig, samtidig som jeg selvfølgelig vil utføre prosjekter - men jeg må bare passe på å balansere det godt og sette av tid til meg selv, jeg er ikke så flink til å stoppe når jeg burde - en dag går jeg sikkert på et smell haha.

Resten av uken blir jo egentlig travel, selv om jeg er hjemme igjen. Imorgen så skal jeg være frivillig, på fredag så skal jeg jobbe, lørdag så er jeg frivillig først også skal jeg jobbe etterpå og på søndag må jeg øve på en historieprøve om andre verdenskrig. Jeg skal prøve å få gjort litt forskjellig Miss Norway greier i mellomtidene jeg har. Nå er det faktisk bare 1 måned til finaleuttaket. Så jeg må passe på at jeg har alt klart til da. Om jeg kommer videre så skal jeg jo til Oslo igjen og det gleder jeg meg veldig til!

Ellers skal jeg bare slappe av og snart legge meg, jeg har noen tunge dager i vente og da er det viktig å lade opp energi!

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

Øve øve øve
Gladnyhet!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på