fbpx

Godt nyttår, ingen nyttårsforsett? Jeg har et til deg!

Hei alle!

Jeg håper dere har hatt en fantastisk start på det nye året, det har i hvert fall jeg hatt! Jeg håper alle hadde en fin feiring og at dere koste dere masse! Jeg håper også at ikke alle er like trøtte som meg når det nå er tilbake til vanlig hverdag med skole og jobb. 

Hvis du er som meg og ikke har satt noen spesifikke nyttårsforsett eller ønsker ett som er positivt andre også kan du forsøke å glede mennesker som trenger det, være gavmild og gi litt ekstra av deg selv.

Som alle vet er jeg opptatt av å hjelpe andre og å forsøke å gjøre hverdagen til mennesker som ikke har det så lett litt enklere. En enkel måte å støtte eller hjelpe andre på er å kjøpe heftene som for eksempel = Oslo selger, spesielt nå rundt jul og nyttår så er disse heftene så utrolig fine og koselige. Dette er en koselig gest for alt og alle, det hjelper de du kjøper av og det er koselige hefter å lese i på vei hjem på bussen eller under teppe med fyr i peisen når du har kommet inn i varmen!

Klem Christina,

måtte det neste året bringe hell og lykke til dere alle

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Mål for 2020
Godt Nyttår!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på