fbpx

Hønefoss jenter til semifinalen avisoppslag!

Hei dere!

Nå har jeg vært i lokalavisa Ringerikes Blad i forbindelse deltakelsen i Miss Norway for andre gang, og det er jo litt stas må jeg innrømme. Denne gang gjelder omtalen uttaket til semifinalen. Ekstra gøy er det at vi er to fra samme område (jeg fra Ringerike og Mai-Helen som er fra nabokommunen Hole) og at avisomtalen handler om oss begge.  

Selv om vi kommer fra samme sted kjenner ikke Mai-Helen og jeg hverandre fra før, men vi synes begge det er gøy å bli kjent gjennom denne konkurransen. Vi har ikke møttes ennå, men vi snakker sammen på Instagram. Det blir spennende å se om vi begge kommer videre til finalen. Det hadde vært bra uttelling i Miss Norway for lille Hønefoss.  

 

Ha en fin søndag!

-Sofie

For samarbeid ta kontakt med meg på min Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg også gjerne på min Instagram: @sofiemugaas

BLI REDD BARNA FADDER!
Påskeferie og nye bilder!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på