fbpx

Høst-shoot

Hei alle!

Håper dere har hatt en kjempefin dag! Det har i hvert fall jeg til tross for hosting og at formen ikke er helt på topp. I dag har jeg vært på fotoshoot med fotografen Julie Jacobsen. Hun er en utrolig søt dame som sprudler av glede og tar fantastiske bilder!

Vi hadde høst-shoot ute og jeg hadde glemt votter, det var så utrolig kaldt! I dag var det minusgrader ute og jeg kjenner at lukten av jul kommer smygende. Det jeg elsker med kulden er at du får verdens beste grunn til å pakke deg inn i varme klær, store skjerf eller bare pakke deg godt inn under et teppe og sette på en god film!

 

Ha en fin kveld alle sammen! 

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

 Kjempe høstklem fra Christina

Intervjuet av Amta
Nettavisa
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på