fbpx

The start of an ERA

_DSC5357

Min historie i Miss Norway 2018

Tenk at det snart er ett år siden dette utrolige eventyret startet! Den 20. september 2017 postet jeg mitt første blogginnlegg her på Miss Norway sin side. Det startet som noe gøy jeg ville prøve ut, og tenk at nå hele 10 måneder senere så sitter jeg som én av åtte finalister i Miss Norway 2018.

Etter å ha skrevet noen innlegg var jeg så heldig og være noen av de som ble tilbudt et videokurs i presse, sponsorarbeid og blogging. Det var et utrolig spennende og lærerikt kurs, jeg følte jeg fikk et mye større innblikk i hvordan søke sponsorer og skaffe seg presse. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og så å få enda flere tips i hvordan skrive et blogginnlegg som tiltrakk flere lesere. Etter det var det bare å sette i gang.

Jeg skal være ærlig og si at det har vært flere ting som har vært vanskelig med konkurransen, men jeg har valgt å stått på og ikke gitt opp! Jeg har vokst som person, lært å like meg selv som person mye mer, lært å like kroppen min, og være enda stoltere over den jeg er; fordi jeg, som deg er dyktig i det jeg driver med, unik og vakker akkurat som jeg er.

I januar var jeg på catwalk-kurs i Oslo sammen med flere av de andre jentene, dette var et utrolig krevende, men spennende kurs. Jeg innså hvor mye arbeid som går inn under det å være skjønnhetsutøver. Å gå i hæler i så mange timer er kjempe hardt arbeid, og det å skulle kunne stå i riktig posisjoner, og vise seg frem.

Bilde: Miss Norway Org / Per-Martin Grambo

Ikke lenge etter kurset fikk vi vite hvem som var semifinalister, og JEG var en av dem! Jeg kunne ikke tro at jeg var så heldig å kunne fortsette med dette eventyret, men det var jeg.  Hverdagen endret seg fort etter det; jeg begynte å stille på photoshoots som modell, jobbet for å få bedre profiler på sosiale medier, økte mitt leserantall her på bloggen og fikk flere følgere. Jeg har vokst og begynt å by mer på meg selv.

Dessverre har ikke bare vært hyggelig responser på gata, jeg har fått noen dårlige kommentarer av at jeg er for selvopptatt og ikke bryr meg om andre og at jeg gjør meg selv om til et objekt. Jeg prøver å forklare hva skjønnhetskonkurranser i dag handler om, men det er dessverre ikke alle som ser det.  Derfor har jeg valgt å overse de stygge kommentarene – for de vil du får uansett hvem du er og hva du gjør – og heller fokusere på de gode menneskene jeg har rundt meg som støtter meg og hjelper meg fremover. Jeg har også møtt folk på gata som har sagt at de ikke en gang visste at vi hadde Miss Norway lenger, men at det er kjempe spennende og tøft av meg å melde meg på.

I mars ble det igjen holdt et nytt kurs som vi kunne melde oss på. Jeg tenkte at det her var noe jeg virkelig trengte og jeg hadde rett; for det var her jeg følte jeg virkelig lærte hvordan å gå i høye hæler, jeg klarte å presisere hvordan å gå bedre og bedre og følte virkelig en positiv forskjell.
Og igjen ikke like lenge etter dette kurset var det på tide å vite hvem som skulle bli finalistene i årets Miss Norway. Og i sammenheng med finaleuttaket skulle vi lage en presentasjonsvideo:

Jeg må igjen takke alle gode venner som hjalp meg med å lage denne videoen, jeg hadde aldri klart det uten dere <3

Så var jeg så heldig å bli tatt ut som én av ni finalister! Noe som var helt fantastisk, noe jeg aldri trodde jeg skulle kunne si: "Jeg er en finalist i Miss Norway!" Samtidig som vi ble til finalister begynte også publikumsavstemning. Husk at du fortsatt kan stemme på meg ved å sende "MISSU 5" til 1963, avstemningen avsluttes den 26. juli.

Bilde + forsidebilde: Bjørn Tore Stokke

Jeg har i løpet av perioden hatt 7 presseoppslag i avis og nettavis og vært på radio. Det har vært utrolig gøy å møte så mange hyggelige journalister som ville hjelpe meg med å komme et skritt nærmere drømmen min.

Fra intervjuet mitt i Radio Riks, hvor jeg var live i over 20 minutter!

Mitt siste presseoppslag i Groruddalen

Jeg har også vært så heldig å fått meg en helt fantastisk og nydelig sponsor; Sara Jessica, som har en av de sterkeste historiene jeg noen gang har hørt. Hun har virkelig blitt en rollemodell for meg og jeg er evig takknemlig for at hun valgte å ta en sjanse på meg. Jeg anbefaler dere alle å følge godt med på henne fremover for det kommer til å dukke opp mye spennende fra hennes side. En person jeg kun ønsker det beste her i verden.

Min fine sponsor Sara, hennes hund og meg.

Min hjertesak er barn og ungdom, og hvor viktig det er at barn og ungdom får retten til å velge veien i sine egne liv. Jeg har vært frivillig på flere barnearrangementer, og begynt å samarbeide med en ny organisasjon kalt bounce#back. Jeg har også vært frivillig for LFSS, grunnet at det er viktig for meg at vi kommer oss igjennom de tunge periodene våre og kan finne noe positivt i livet. Jeg vil være en rollemodell for andre og vise at man kan gå igjennom tunge perioder, ha folk som er i mot deg, som mener du gjør alt feil, men fortsatt klare det, fordi du har valgt å ta dine egne valg og satse på deg selv.

I begynnelsen av juli ble det holdt beauty camp her i Oslo for oss finalister. Dagen startet med en god frokost, øvelse i rekkefølge og hvordan vi skal gå på scenen, for så å gå misseparade fra Åpen Scene til Grand Cafe. Det var utrolig gøy, og jeg kjente på hvor mye jeg gledet meg til finalen. I tillegg var vi så heldige å bli stylet av teamet fra Studio S. Style, og få fantastiske produkter fra ASEA Europe, GoFit, Fred Hamelten og PMU Linn Nguyen.

Bilde: Knut Yrvin

Nå er det bare noen dager igjen til selve finalen. Jeg gleder meg utrolig mye, kommer sikkert til å bli litt mer nervøs dagen før og selve dagen før alt starter, men det er helt normalt for meg, og jeg vet at jeg vil få det til; fordi jeg har troa på meg selv!

Uansett utfallet så kommer jeg til å være fornøyd, alt har endelig begynt å falle på plass og jeg føler ikke at selv om Miss Norway-eventyret snart er over så går alt tilbake til ”normalen”, nei jeg føler at dette bare er begynnelsen på noe enda større; The beginning of an ERA!

Bilde: Margareth Gustavsen

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!
(en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena! 

Hvordan har mitt år som Miss Norway kandidat vært
Hvordan markedsføre hverandre
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på