fbpx

Hvordan ta vare på huden din etter høytidene!

Sponset innlegg – Artimis Medical Beauty

Kode:Betterskin gir 20% på behandlinger, 10% på produkter hos Artimis, Bygdøy Alle 55, Oslo!

 

HOW TO GET YOUR SKIN BACK ON TRACK AFTER THE HOLIDAYS 

English below 

 

Hei hei alle sammen!  

Da var jeg tilbake igjen. Endelig er det Januar. Noe som betyr høysesong for helse, skjønnhet, kosthold OG selvfølgelig nyttårsforsetter. Noe jeg synes er veldig gøy. Har du satt deg nyttårsforsett? Selv har jeg lagt fire stk jeg ønsker å bli bedre på. 

 1. Spise sunnere og drikke mer vann! 
 2. Bli enda bedre på yoga og meditasjon.
 3. Lese flere bøker 
 4. Gi huden min den kjærligheten den fortjener! 

De fleste handler som vanlig om kosthold og trening. Men punkt fire er mitt hovedfokus nå i 2020! Hvis du, slik som meg var litt for ivrig med søtsakene i jula... har huden din kanskje også sett bedre dager. 

Jeg har aldri hatt store problemer med huden som tenåring, men de siste årene har jeg sett en endring i teksturen. Det er vel ingen hemmelighet at vi damer i dag bruker langt flere produkter på huden vår enn de gjorde for noen tiår siden. Og personlig så vises det på huden at jeg bruker mye sminke. Og huden min blir ikke noe mer glad av all sukkeret jeg har fått i meg den siste tiden. 

Så jeg tenker at 2020 blir året huden min får den pleien den fortjener. Så i dagens post tenker jeg å komme med noen tips til hvordan dere kan få huden tilbake i balanse etter høytidene, og skrive litt om hva jeg har tenkt å gjøre med huden min fremover. 

Plei deg selv 

 • Drikk minst 1,5 L vann dagen! Å drikke nok vann er kanskje den enkleste måten å få ut avfallsstoffer fra kroppen. Og om man drikker nok over lengre tid vil også huden bli bedre. 
 • De neste dagene vær oppmerksom på hva du spiser. Lurt å holde seg unna alt som inneholder gluten, meieriprodukter og sukker. Disse kan irritere magen og resultere i uren hud. 

Selv har jeg bestemt for å gjøre en ekstra innsats for huden min. Så i samarbeid med Artimis Medical Beauty på Frogner, skal jeg fra januar begynne behandling for å få gløden tilbake i huden, samt bekjempe urenhetene.  

Noen av behandlingene Artimis Medical Beauty tilbyr er: 

 • Acnebehandling 
 • Syrebehandling 
 • Aqua Gold 
 • Mesoterapi  
 • Trikologi 

 

Artimis er en salong som spesifiserer seg på behandling av hud og hår, der de har det nyeste innen teknologi og vitenskap. Det er ingen hemmelighet at utseende er  skjønnhetsutøveres visit-kort, og det er viktig å ta vare på den naturlige skjønnheten vi har. Det er veldig viktig at man finner en klinikk man stoler på, når man skal få behandlinger. Det gjelder uansett om det er snakk om en peelacnebehandling eller fillers. Det er overhode ikke slik at jeg oppfordrer eller anbefaler filler, men vi vet alle hvor populært det har blitt de siste årene. Og det er mange som velger salonger som er billig over salonger med erfaring. Derfor er Artimis den eneste klinikken jeg stoler på til å fremheve og ta vare på min naturlige look. Teamet jeg samarbeider med består av den vakre Maryam Sanaei og Dr. Øysahl med mange års erfaring. 

Som jeg nevnte over er Artimis også en klinikk som spesifiserer seg på hårtap og hodebunn. Med helt ny teknologi kan de undersøke hårkvalitet og behandle tynnende hår. For et par uker siden tok jeg med meg en venn for å undersøke hodebunnen hans, etter flere år med plager. Og etter bare noen få minutter med undersøkelser fant de ut at det skyltes hodebunnssykdom. Det er slik kunnskap og kvalitet som gjør at jeg stoler sånn på Artimis 

 

Det er ingen tvil om at det er viktig å ta vare på huden vår. Det gjelder uansett alder. Disse behandlingene kan utføre både på eldre og yngre hud, og alt ut ifra de problemene en har. En fin hud er selvfølgelig også en investering i fremtiden. Slik kan man forebygge mot større problemer senere. Jeg skal dokumentere effekten i løpet av de neste månedene for å gi dere et bedre innblikk i hvor effektive disse behandlingene er. 

Sammen med Artimis har jeg nå fått en rabattkode dere kan bruke! Koden:  BETTERSKIN gir dere 20% på behandlinger og 10% på produkter. Det er også lurt å ta en tur innom om du har problemer med hårtap, hodebunn eller bare ønsker en tilpasset hudpleierutine. Nå er også en giveaway på Artimis sin instagram side! Den kjøres frem til 20. Januar, så er det bare å hive seg med. 

 

Om dere ønsker å ta en titt innom Artimis Medical Beauty, finner dere klinikken på Bygdøy Allé 55, Oslo.  

nettsiden ligger HER, og Facebooken er HER.

Det var alt for denne gang! 

-Isabel  

 

 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor, ta gjerne kontakt på mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Facebook eller Instagram :) 

 

English 

How to get your skin back on track after the holidays! 

Hello everyone! 

I'm back on le blog. And it's finally January. Something that means high season for health, beauty, diets and ofcourse new year's resolutions! I just love this time of the year. Have you set yourself any new year's resolutions? I've set myself four that i want to get better at. 

 1. Eat healthier and drink more water! 
 2. Practise more yoga, and meditate more. 
 3. Read more books 
 4. Give my skin the love it deserves  

Most of the NYR are about diets and working out. But my fourth one will be my main focus this year. If, like me, you indulged a little/way too much sweets this holiday season... your skin has seen better days. 

As a teenager I never had big problems with my skin, but the last couple of years I've seen a big change in the texture of my skin. Well... It's not a secret that we ladies use far more cosmetics on our skin today, than they did few decades ago. And personally, you can tell by my skin that I use a lot of makeup. Adding on top of that all the sugar I've consumes over the last couple of weeks, my skin is now in desperate need for some love.  

So, I've come to the conclusion that 2020 will be the year I'll give my skin the pampering it deserves. So today I want to give a few tips on how to get your skin back to normal, and I’ll share what cool things I've decided to try out this year. 

 

Nourish yourself 

 • Drink at least 1,5 L of water a day! Water is such an easy, yet efficient way to get rid of the toxins, and cleanse your skin. 
 • In the next few days, do what you can to reduce the inflammations in your body. For the time being you should try to eat easily digestible foods, and avoid dairy, gluten and sugar. 

Myself I've decided to go the extra mile to get the flawless skin I've always wanted. So, if you are interested, keep reading. 

In collaboration with Artimis Medical Beauty in Oslo, I will be getting a combination of treatments to get the glow back in my skin. We will also be working on cleaning the skin from all blemishes and scars. 

Here are some of the treatments they offer at Artimis Medical Beauty: 

 • Acne treatments 
 • Acid treatments 
 • Aqua Gold 
 • Mesotherapy 
 • Trichology 

Artimis Medical Beauty is a clinic that specifies in treating the skin and hair, where they have the newest technology and techniques. It's no secret that looks is a pageant girl’s visit- card so to say. And it's important to maintain the natural beauty. It's so important that you find a clinic you really trust when getting treatments done. No matter if it's a medical peel, acne treatments or fillers! I can't stress this enough. It's not that I recommend or encourage fillers, but we all know it has become very popular lately. And people are going to go ahead and keep doing this kind of treatment. Unfortunately, a lot of young people choose cheaper clinics over clinics with more experience. Which can have very unfortunate outcomes. This is why Artimis Medical Beauty is the only salon I trust to treat and improve my skin and natural beauty. The wonderful team I am working with is the beautiful Maryam Sanaei and the very experiences Dr.Øysahl. 

As i mentioned above, Artimis is a salon that specializes in hair loss and trichology. With the newest technology they can examine the quality of your hair and treat thinning hair. Couple of weeks ago, I took my friend to see the lovey Maryam Sanaei at Artimis. For many years now, he has had struggles with severe dandruff. After only a few minutes in the examination room, she found out that my friend had a more severe form of scalp disorder. It's this kind of expertise that makes me trust this clinic so much. 

There's no doubt that taking care of your skin is very important. No matter your age. All the treatments I've listed can be done on both younger and older skin, based on the challenges you have with your skin. But I think we all can agree that good skin is an investment in yourself. Also, by getting treatments done early can prevent bigger problems at a later stage. Over the next moths I'm going to try out a few treatments, and document the results myself. This way you can get a better insight in how they work. 

Last but not least together with Artimis Medical beauty I've now gotten a discount code that you can use in the clinic. Discount code: BETTERSKIN gives you 20% off on treatments, and 10% off products. And we also have a giveaway going on Instagram. The giveaway is held until 20th Jan.  

If you have any questions, please feel free to DM me on instagram or send me an email. 

 

Until next time 

xx 

 

Bokbad
Mine nyttårsforsetter
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på