fbpx

Mine nyttårsforsetter

nyttr

 

1. Bruke mer tid på det som betyr noe.

Dette året har jeg lyst til å bruke mer tid på det som faktisk betyr noe, som å tilbringe mer tid med familie og venner. Det er for gjort å sette seg i sofaen og se et par timer med film eller serie, men jeg ønsker å heller være tilstede der jeg er, og skape gode samtaler med de rundt meg. 

2. Reiser og opplevelser

Jeg er veldig glad i å reise, og å oppleve nye steder, så det er noe jeg håper å gjøre mer av i 2020. Jeg har allerede en reise planlagt i mars, som jeg ser veldig frem til. 

3. Gjøre så godt jeg kan for å nå målene mine

Det er så mye spennende som skjer i livet mitt nå, både med sykepleiestudiene og Miss Norway, og dette året skal jeg gjøre alt jeg kan for at det går min vei. Jeg skal gi alt jeg har for å nå målene jeg setter meg.

4. Spare mer

Jeg ønsker å bli mer økonomisk, og skal prøve å spare mer i 2020. Jeg ønsker å komme meg inn på boligmarkedet, så det er en stor motivasjon for å spare.

5. Fortsette å være positiv

Jeg prøver alltid å være positiv, og se ting på en positiv måte. Det ønsker jeg å fortsette med i 2020, ettersom det er veldig viktig for meg. 

6. Trene og spise sunnere 

Jeg skal bli flinkere til å ta vare på helsen min, ved å trene mer og spise sunnere.

 

 

Ønsker du å samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina kollset - veien til Miss Norway 2020

Hvordan ta vare på huden din etter høytidene!
Mål for 2020
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på