fbpx

Hvorfor vil jeg bli jordmor?

Inakk

 

 Sykepleierstudiet er en profesjonsutdanning som gir mange muligheter, både jobbmuligheter og muligheter for videreutdanning. Det er grunnen til at jeg valgte nettopp dette studiet. Du har så utrolig mange jobbmuligheter. Planen min etter fullført bachelor i sykepleie, er å videreutdanne meg til jordmor.

Jeg har lenge ønsket å bli jordmor, og jordmor yrket har alltid fasinert meg. Tenk å få lov til å være med å ta imot et barn til verden. Og å få følge utviklingen i et svangerskap, og være der i sorger og gleder. Det er det flotteste yrket jeg kan tenke meg, og det å få lov til å være en god støttespiller for familien i en sånn tid.

Det jeg tror er viktige egenskaper jeg har når det gjelder å bli jordmor er at jeg liker utfordringer, er en god samtalepartner, ønsker å hjelpe andre mennesker, har respekt for andre mennesker og er positiv. Jeg liker å ta ansvar og jobber godt både selvstendig og i team. Som jordmor, og også som sykepleier så er det viktig å tørre å prate om vanskelige ting.

Jordmor yrket engasjerer meg fordi det virker spennende og variert, og du får mulighet til å gjøre en forskjell. 

 

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset – veien til Miss Norway 2020

Photoshoot !
Hest er best
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på