fbpx

I morgen får jeg NRK på døra!

Skjermbilde-2021-02-22-kl.-23.41.50

Heisann!

Nå er det sent og jeg skriver som vanlig - blitt en greie dette nå å skrive før jeg legger meg. I dag så har jeg danset i nesten 8 timer! helt sykt egentlig. Jeg er i aller fall sliten og har lite energi igjen etter denne dagen. Men jeg har jo hatt det gøy sammen med jentene og det er viktigst! 

I morgen så kommer det noen folk fra nrk å ska ta bilder av meg til podcasten, dette gleder jeg meg til. Blir gøy å se hvordan ting blir når den kommer ut, og jeg gleder meg til å gi dere en ordentlig storyline på dette prosjektet! Jeg har jo selvfølgelig snakket en del om Miss Norway på P3, så blir en del missnorway relaterte bilder imorgen og det gleder jeg meg til! Så jeg må stå opp ganske tidlig for å fikse håret, sminke meg og finne rette antrekket! Har jo ikke rukket å planlagt det i dag pga. alt jeg har gjort.

Senere denne uken skal jeg jobbe og danse en del MEN jeg skal også gjøre noe spennende! Jeg skal først og fremst ha to møter relatert til Miss Norway som jeg gleder meg veldig til! Men så skal jeg også ta semifinale bilder! De er jeg så sykt sendt på hvordan de blir, har gjort noen avtaler med plasser jeg skal t bilder og jeg bare vet at de blir sykt kule. Så dette gleder jeg meg veldig til, og å vise dere!

Ellers så er det veldig godt å ha vinterferie nå kjenner jeg. Selv om jeg ikke får slappet av helt som jeg burde - så slipper jeg i aller fall å tenke på vanskelige innleveringer samtidig som jeg har alt annet jeg må gjøre. Jeg er litt gal tror jeg som har så mye på gang på en gang! HAHA. Jeg har til og med begynt å se på leiligheter til høsten, jeg flytter jo til Oslo da for å gå på skole! Det tenker jeg å fortelle dere litt mere om i et annet innlegg. Jeg skal på åpen dag p sto skoler neste uke, gleder meg veldig mye!

Men nå tenker jeg at jeg ikke kan legge meg så alt for sent, vi snakkes - natta<3

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

Presseoppslag i Byas
Frivillig arbeid
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på