fbpx

Presseoppslag i Byas

Byas

Hei! 

På lørdag 20.02 fikk jeg et presseoppslag i Byas, angående min deltagelse i Miss Norway 2021. Jeg fortalte om mobbehistorien min som du kan lese: Min reise fra mobbeoffer til Miss Norway deltager! DEL 1 & Min reise fra mobbeoffer til Miss Norway deltager! DEL 2. Jeg snakket også litt om hvor viktig det er å stole så seg selv, og ikke tenke på hva andre sier om deg. For en ting er sikkert man må aldri la noen andre definere eller bestemme hvem du skal være. Det er det kun DU som skal få bestemme dette selv!! 

Mine hjertesaker

Jeg snakket mest om min mobbe historie men jeg snakket også om mine 2 hjertesaker som er Kroniske Sykdommer og Mental helse. Noe som jeg er utrolig stolt av at jeg representerer, disse er 2 vanskelige temaet som ofte blir fort tabu belagt. Noe som jeg absolutt ønsker og endre <3

Du kan lese mitt innlegg om Kroniske sykdommer: Min Hjertesak - Kronisk Sykdom 

Du kan lese artikkelen om meg HER.

♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Det er viktig og også tenke på andre enn seg selv-...
I morgen får jeg NRK på døra!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på