fbpx

Presseoppslag i Byas

Byas

Hei! 

På lørdag 20.02 fikk jeg et presseoppslag i Byas, angående min deltagelse i Miss Norway 2021. Jeg fortalte om mobbehistorien min som du kan lese: Min reise fra mobbeoffer til Miss Norway deltager! DEL 1 & Min reise fra mobbeoffer til Miss Norway deltager! DEL 2. Jeg snakket også litt om hvor viktig det er å stole så seg selv, og ikke tenke på hva andre sier om deg. For en ting er sikkert man må aldri la noen andre definere eller bestemme hvem du skal være. Det er det kun DU som skal få bestemme dette selv!! 

Mine hjertesaker

Jeg snakket mest om min mobbe historie men jeg snakket også om mine 2 hjertesaker som er Kroniske Sykdommer og Mental helse. Noe som jeg er utrolig stolt av at jeg representerer, disse er 2 vanskelige temaet som ofte blir fort tabu belagt. Noe som jeg absolutt ønsker og endre <3

Du kan lese mitt innlegg om Kroniske sykdommer: Min Hjertesak - Kronisk Sykdom 

Du kan lese artikkelen om meg HER.

♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Det er viktig og også tenke på andre enn seg selv-...
I morgen får jeg NRK på døra!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på