fbpx

I Nettavisen!

Hei dere, og god søndag! :)

Håper alle nyter sommerværet og har en kjempefin juni så langt! For meg har denne måneden hittil vært utrolig fin, med mye spennende som har skjedd! 


En av de spennende tingene er at jeg nylig hadde et intervju med Nettavisen! Jeg ble nemlig for ca. en uke siden oppringt av en veldig hyggelig journalist derfra, som ønsket å intervjue meg angående MS og selvfølgelig deltagelsen min i Miss Norway.
Vi snakket sammen i rundt 45 minutter, og jeg må si det er et av de koseligste intervjuene jeg har hatt så langt! Jeg fikk en del spørsmål jeg ikke har fått før også, som var utrolig spennende, og jeg fikk virkelig tenkt litt ekstra. 

I dag kom artikkelen ut, og jeg syntes det ble utrolig bra! Det er virkelig så morsomt å få oppslag i nasjonale aviser som når ut til veldig mange, og spesielt denne artikkelen satte en del fokus på hva MS er, og også hvordan jeg ikke har latt en slik sykdom stå i veien for drømmen min om å bli Miss Norway!  
Håper virkelig du har lyst til å lese det :)

Trykk her for å lese hele artikkelen i Nettavisen.no


Veldig snart kommer det foresten også et blogginnlegg om beautycampen som var forrige helg! Det kommer også da masse fine bilder fra den dagen, så det er bare å følge med her på bloggen og glede seg :) 

Ha en kjempefin søndag videre! 
___________________________
Ønsker du å hjelpe meg i konkurransen, stem gjerne på meg via SMS.
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Beautycamp 2020, med MASSE bilder!
Beautycamp
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på