fbpx

Verdens autismedag

Cocktail-kjole-2

Hei alle vakre mennesker!

I dag, den 2.april, feirer vi den internasjonale dagen for autisme. Dette er en dag dedikert til å øke bevisstheten rundt autisme og fremme inkludering av mennesker på autismespekteret. Autismespekteret er mangfoldig, og hvert individ har sine unike styrker og utfordringer.

Det er viktig for oss alle å forstå og respektere ulikheter, og denne dagen gir oss en mulighet til å lære mer om autisme og hvordan vi kan støtte mennesker med autisme i våre samfunn. Vi kan skape et inkluderende miljø ved å være åpne, lyttende og respektfulle. 

La oss også huske på at bak hvert individ er det en unik historie. Mennesker med autisme har bidratt til kunst, vitenskap, teknologi og samfunnet på mange måter. La oss anerkjenne og feire deres mangfold og bidrag. Visste du at Elon Musk er i spekteret?

La oss bruke denne dagen til å spre kunnskap om autisme, utfordre fordommer og jobbe mot et samfunn som gir like muligheter for alle. La oss stå sammen for inkludering og aksept av mennesker med autisme. 

Sammen kan vi gjøre en forskjell og skape et mer inkluderende samfunn⯑

 

// Jessica <3

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: @jessicaruzafa

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Avisoppslag i Fredrikstad Blad!
Skjønnhetsmytene avslørt!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på