fbpx

Jeg ble endelig trukket opp til min siste eksamen!

I dag hadde jeg den utrolige flaksen å bli trukket opp til min siste eksamen. Og ikke bare det, jeg ble trukket opp i et av mine favorittfag, nemlig Idrett og samfunn! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget av fag. Idrett og samfunn er et fag som utforsker samspillet mellom idrett og samfunnet vi lever i. Det tar for seg hvordan idretten påvirker samfunnet. Gjennom dette faget får vi muligheten til å studere ulike aspekter ved idrett, som dens historie, kultur, økonomi og politikk. Vi analyserer også de sosiale og helsemessige konsekvensene av idrettsdeltakelse, samt de etiske og juridiske spørsmålene som kan oppstå i idrettssammenheng. Det å bli trukket opp i dette faget betyr at jeg kan starte sommerferien tidligere enn forventet. Allerede fra onsdag ettermiddag kan jeg senke skuldrene og nyte ferien for det fulleste. Jeg ser virkelig frem til å slappe av og bruke tid på Miss Norway deltagelsen min, etter en intens eksamensperiode. Dette blir en fantastisk avslutning på skoleåret!
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Klatrehallen på Odderøya!
Ryten fjellet - naturlig skjønnhet fra Lofoten!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på