fbpx

Jordskjelv i Albania

God kveld

Dette innlegget handler ikke personlig om meg. Men så er det sånn at det er andre ting som også kan være viktig å dele med dere!

Natt til i dag, så var det nemlig et jordskjelv i Albania. Jeg har hatt utrolig mye å gjøre i dag, rakk å ta en liten titt på VG på vei hjem fra praksis. Et jordskjelv med styrke 6,4 rammet Albania, ca 18 mistet livet og 600 personer ble skadet..

Det stemmer det er nabolandet til Kosovo, i tillegg så pratet jeg litt med mamma. Som fortalte meg at familien vår i Kosovo opplevde at bakken ristet.. Jeg vil takke gud for at det ikke var noe mer som skjedde med dem, men samtidig så føler jeg sterkt med de i Albania som mistet en familiemedlem. Kan fortelle dere at dette er første gang Albania/Kosovo opplever jordskjelv på flere flere år, altså før jeg i det hele tatt ble født. Jeg føler at dette er påminnelse til alle oss mennesker om å sette pris på alle de vi har rundt oss, fordi i dag er de der. Men i morgen kan den personen være borte for alltid.

Jeg så en video på instagram der det var en liten gutt som var fast klemt og ropte "ikke ta på meg", jeg får gåsehud av å skrive dette innlegget. Men så klarte jeg ikke la være heller. Det er så utrolig trist, av egne erfaringer så vet jeg at det er utrolig vondt å miste en familiemedlem. Så til alle i Albania, vil jeg bare si en ting! Vær sterk! 

Og til alle oss andre. Vi må virkelig begynne å sette pris på alle vi har rundt oss som bryr seg om oss, og elsker oss!

Dere får ha en fin kveld videre!


Pray for Albania 

 

 

 

Påminnelse om noen vil samarbeide, send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Hallo fra Abu Dhabi!
Bilder i budstikka etter besøk på kunstsenter
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på