fbpx

Hallo fra Abu Dhabi!

Hei alle sammen!

På mandag dro jeg og kjæresten min til Abu Dhabi.

Dette har jeg gledet meg til lenge. Jeg har familie som bor her noe som er veldig deilig, veldig koselig å se dem igjen. Faren min kommer på fredag som jeg ikke har sett på litt over 1 år, så det blir gøy!

Abu Dhabi er et veldig flott sted, er fornøyd så langt.

På den lille tiden som vi har vært her nå, så har vi vært på mosque og dessert safari. Det kommer et eget innlegg om dette!

Før jeg dro hit så fikk jeg noen fine produkter av sponsoren min som jeg vi dele med dere.

Dermalogica " Take me to yoga" strandnett! veldig kult.

Dermalogia solkrem! Jeg er en person som blir veldig lett solbrent, så de her 2 passer meg perfekt!

En solkrem for ansikt, Den heter prisma protect spf 30. Den hjelper deg med å få en jevn hudetone og gir huden din en god fukt. Anbefaler den da den er lett på huden og ikke gjør den fet.

Solkrem nr 2 er Dermalogia protection 50 sport. Den er water resistant ( 40 min) Solbeskyttelse for ansikt og kropp. Den er lett på kroppen og gir også masse fukt. 

Er veldig fornøyd med de 2 solkremene!

Reise kit fra dermalogica! Dette settet her passer perfekt for reising. Alt som du trenger i liten str. Dette kittet består av:

 Daily microfoliant. Smoothing, brightning powder exfoliant.

Special cleasing gel. Som er anbefalt for alle hudtyper.

Stress positive eye lift. High-performance øye behandling og maske for å redusere synlige tegn av stress.

Skin smoothing cream. Next-generation krem med aktiv hydramesh som gjør at huden får masse fukt i 48 timer og hjelper huden med stress.

Så anbefaler alle som skal ut å reise å skaffe seg et sånn reise kitt!

De 2 siste produktene er:

Lemongrass love. En fuktighets sprøy. Den kan brukes før og etter sminke også perfekt i str dan jeg kan ha den med i veska mi.

Skin hydrating booster. Den skal hjelpe mot tørrhet og linjer. Den kan du blande med ansiktkremen din eller rett på ekstra tørre områder.

 

Sponset.

 

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hilsen Amy

 

 

Bra nok som du er
Jordskjelv i Albania
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på