fbpx

Konkurrere mot andre jenter

(English translation at the bottom)

Hei fine dere 

I et av intervjuene jeg har hatt fikk jeg et spørsmål om hvordan jeg syntes det er å konkurrere mot andre jenter i Miss Norway. Jeg hadde overraskende nok ikke tenkt så dypt på det før jeg fikk spørsmålet, og selvom jeg kom med et svar jeg er fornøyd med, har jeg tenkt mye på akkurat det nå i ettertid også. 

At dette er en konkurranse vet jeg jo godt, men jeg har helt siden begynnelsen sett på de andre jentene i konkurransen som stor inspirasjon, mer enn konkurrenter. Alle jentene som er med i år syntes jeg fremstår som fantastiske kvinner med veldig bra verdier og holdninger, og jeg kjenner meg faktisk veldig stolt av å kunne være en del av det! 

Jeg blir oppriktig glad når jeg ser de andre jentene gjør det bra og oppnår ting, i tillegg til at jeg blir motivert til å gjøre det bra selv også, og nå som det snart er uttak unner jeg virkelig alle å gå videre og syntes alle fortjener det!
Jeg vil jo selvfølgelig nå til topps selv og gjøre så godt jeg kan for at det skal skje, men jeg syntes det er så utrolig viktig å i prosessen kunne løfte hverandre opp og hente inspirasjon og motivasjon fra hverandre istedenfor å kjenne seg truet eller trykke hverandre ned. Alt blir så mye mer positivt og givende hvis man tenker sånn og ikke fokuserer så mye på å være bedre enn alle andre, men heller alltid være den beste versjonen av seg selv som man kan! 

Jeg mener virkelig denne konkurransen er full av girlpower, og selvom mange ser på janteloven og kanskje mener det vi gjør kanskje ikke er så bra, syntes jeg konkurransen fremmer flotte, sterke, ambisiøse og godhjertede jenter som ønsker å gjøre en forskjell, og det syntes jeg er utrolig viktig å fokusere på både for oss som er med og de som ikke er det. 

Foto: Daniel Millan

In English:
Hello darlings ♡

In one of the interviews I’ve had a got a question about how I feel about competing with other girls in Miss Norway. I had surprisingly not thought that deeply about it before, and even though I gave an answer I’m happy with, I have been thinking a lot about exactly that question now after the fact as well. 

I’m fully aware that this is a competition, but I have since the beginning looked at the other girls as big inspiration, more than competitors. All the girls in this years Miss Norway seems like amazing women with great morals and values, and I actually feel really proud to be a part of that!
I honestly get so excited when I see the other girls doing well and achieve stuff, and I also get super motivated to do good as well, and now that it’s almost the semifinals I feel like everyone deserves to go through.

I of course want to win myself and do as well as I can to make that happen, but I think it’s so important in this prosess to lift each other up and get inspiration and motivation from each other instead of feeling threatened and pull each other down. Everything get so much more positive and rewarding if you focus on that and not on being better than everyone else, but be the best version of yourself you can be! 

I believe this contest is full of girl power, and even though many might look at «janteloven» and maybe think what we’re doing isn’t so good, I think this competition fronts beautiful, strong, ambitious and goodhearted girls that wants to make a difference, and I believe that’s what everyone should be focusing on. 

___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interesting in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Bilder til semifinaleuttak
Noe du ikke visste om meg!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på