fbpx

Kult å skille seg ut!

78485082_805936753160089_8821854704200843264_n
 
I dag vil jeg ta opp med dere at jeg håper dere tørr å være dere selv! At uansett hvordan andre oppfører seg, går kledd eller ser ut så burde du absolutt være en original som er deg selv på alle de måtene utad. Det er jo dette som gjør oss til fargerike mennesker med forskjellig kunnskap, erfaring og talent.
 
Hvor kjedelig hadde det ikke vært om alle var prikk like og gjorde akk de samme tingene. Det hadde blitt veldig grått. Drit i janteloven. Du burde ha troa på deg selv å tro du kan nå så langt du selv ønsker. Du kan bli hva du vil, gjøre hva du vil! Om du legger inn nok tid og energi i noe å har et mål er det ingenting uten om deg selv som kan stoppe det.
 
Det triste med sosiale medier er at det er en annen «virkelighet» hvor alt er «perfekt», å selv om vi vet dette er det lett å bli påvirket underbevisst uten å legge merke til det engang. Vi strever for å få ting til å se fint ut i en «perfekt» fremstilling av livet ditt. Jeg mener hva får man ut av det når det eneste du bryr deg om på ferie er å ta bilder å legge ut, istedenfor å faktisk nyte øyeblikket. Skape en vakker og god virkelighet her, for din egen del.
 
 Poenget her er egentlig bare i verden fylt av perfeksjon og en konstant påvirkning til at du skal tro det er noe du mangler eller at det er noe galt med deg er dette i min mening helt feil. Du har alt du trenger. Bare se innover og ikke utover, det vil føre deg mye lengre fra det svaret du søker. Du er ditt eget leksikon.
 
 
Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/
Facebook: Matilde Lundh Forberg
Helene i VG rett før finalen i Miss Universe
I kveld er selveste kvelden!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på